Stil

Vin Bulgari
Bulgari se va lansa in curand si pe piata vinurilor. Presedintele marii companii italiene de moda, Paolo Bulgari, a cumparat o podgorie de 20 de hectare in apropierea casei sale din statiunea San Casciano dei Bagni. Cunoscut mai ales pentru parfumurile si bijuteriile sale de lux, Bulgari a decis sa

Cei 12 NU de la masa
Consideri dezgustator faptul ca unele persoane nu stiu sa manance elegant. Poate nu au avut timp sa citeasca codul bunelor maniere, dar cu siguranta codul bunului simt ar trebui sa le spuna ca sunt lucruri pe care nu e frumos sa le faci mai ales daca iei masa intr-un restaurant. Ca sa nu te numeri

Sampania, gustul elegantei
Are o aroma unica, eleganta, imbietoare si nu in ultimul rand, incantatoare. Desi perioada in care vanzarile acestei licori ating cote maxime este cea a anului nou, bautura spumoasa este consumata si cu ocazia a diverse celebrari sau victorii. Oricum ar fi, sampania este un produs frantuzesc de

Restaurantul "El Bulli", Spania
Pentru cei care nu au reusit sa-si faca rezervare la faimosul `El Bulli` pentru 2008, nu e nicio problema. Trebuie sa mai astepte pana in 2009. Cel putin asa se anunta pe site-ul restaurantului si se pare ca toate rezervarile sunt deja

Restaurantul "Le Bernardin", New York
Localul `Le Bernardin` din inima New York-ului are patru stele si serveste preparate din fructe de mare ireale, spun cunoscatorii. Pentru cei care vor sa se le guste, exista o lista de asteptare de o luna pentru rezervari. Andrei Georgescu,

Sase luni de asteptare pentru o cina
Restaurante de lux, renumite, cu bucatari faimosi si preparate care de care mai rafinate si delicate. Te-ai intrebat vreodata cam cat trebuie sa astepti pentru a avea privilegiul de a lua masa in ele Daca nu, au facut-o cei de la Forbes pentru tine. Acestia au realizat o lista a localurilor pentru

Pizzeria Mozza, Los Angeles
Daca mananci la Mozza, cu siguranta, iti vei dori sa revii. Desi pizza este, de departe, cea mai buna din Los Angeles, exista, totusi, un mic dezavantaj. Pentru a obtine o masa aici trebuie sa astepti aproximativ 30 de zile. Managerul pizzeriei, David Rosoff, spune ca trebuie lumea incepe sa sune

Restaurantul "Le Comptoir", Paris
De la trei la sase luni. Aceasta este perioada de asteptare pentru cei care doresc sa manance la bistro-ul parizian. Meniul pentru doua persoane intr-o seara din cursul saptamanii este in jur de 50 euro. Astfel, nu este de mirare cum cele 22 de mese sunt intotdeauna

Restaurantul "Gordon Ramsay", Londra
Acest local este inclus si in lista celor mai scumpe restaurante de lume, de aceea perioada de asteptare de minimum doua luni pentru a avea privilegiul de a manca aici este oarecum

Restaurantul "Per Se", New York
Pentru cei care si-ar dori sa ia cina in templul gastronomic al lui Thomas Keller, `Per Se`, ii informam ca rezervarile se fac cu doua luni inainte. De exemplu, daca suni pe 7 noiembrie vei putea merge acolo exact pe 7




