askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  Lux, eleganta si rafinament

Lux, eleganta si rafinament

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Burj al Arab este deja cunoscut pentru luxul apartamentelor sale. Cu toate acestea nu este cel mai scump hotel din lume asa cum ati fi crezut. Care este cel mai scump hotel din lume

Hoteluri exclusiviste

Forbes scrie ca Hotel Martinez din Cannes, Franta, ocupa primul loc in acest clasament, unul dintre apartamentele sale costand peste 35 000 $ pe noapte. Hotelul are 412 camere, plaja privata, 3 restaurante, piscina exterioara incalzita, spa, sala de fitnes, sauna si jacuzzi.

Urmatorul pe lista este Hotelul President Wilson din Geneva. Luxul este prezent inca din holul hotelului imbogatit de minunatele tapiterii din goblin datand din secolul XVII. Apartamentele sunt decorate cu mobilier clasic european din lemn masiv conferind hotelului eleganta si rafinament.Construit in 1962, are 225 de camere si este echipat cu piscina exterioara, sala de fitnes, centru business, sala de conferinta, spa si masaj. Cel mai scump apartament din acest hotel costa 35 000 de dolari pe noapte.

Un apartament cu trei dormitoare, cu camera media, sauna, masa de poker, valet personal si sala de gimnastica din hotelul Palms Fantasy Suites din Las vegas este mult mai ieftina insa. Costa numai 25 000 de dolari pe noapte. In timpul petrecut acolo poti da o petrecere la care poti invita in jur de 250 de persoane pe care sa le gazcuiesti in living. Alte 50 de persoane incap lejer pe terasa echipata cu piscina.

Atlantis Resort aflat pe Insula Paradisului din Bahamas are un apartament de 10 camere cu pardoseli din marmura, candelabre de aur de 24 de karate ce atarna din tava, o terasa de 25 de metri patrati, ferestre din podea pana la tavan, si privelisti superbe. Si acesta la fel ca apartamentul anterior costa numai 25 000 de dolari pe noapte.

Hoteluri exotice

In Dubai, care odinioara era doar o oaza intr-un desert, s-au costruit in ultima perioada nu mai mult de trei hoteluri luxoase si rafinate. In topul celor de la Forbes, Burj al Arab, cel mai cunoscut dintre ele, se afla de abia pe locul 8, dar acest lucru nu ne impiedica sa-l consideram unul dintre cele mai exotice si elegante hoteluri din lume. Alaturi de Emirates Palace din Abu Dhabi si de Palm Trump construit pe una dintre insulele artificiale in forma de palmier vizibile din avion, constituie unul dinte punctele forte ale turismului din Dubai care este intr-o continua si rapida dezvoltare.

George Mihai, AskMen.ro
 

Cauta in site