askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  Bucatarie in spirit latin

Bucatarie in spirit latin

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pofta de viata, vivacitatea si spiritul fierbinte al latinilor regasit in mancaruri fine. Suna bine, nu Daca vrei sa si gusti din aceasta combinatie, atunci mergi in restaurantele cu specific spaniol din Bucuresti.

Restaurantul Valencia

Restaurantul Valencia - Casa Spaniola, din zona Cotroceni, este sinonim cu mancarea spaniola in Bucuresti. Bucuria de viata, energia si optimismul spaniolilor se rageseste din plin in acest local, iar calitatea mancarii servite aici te va face sa vrei sa revii. Din meniu nu lipsesc mancarurile traditionale si nici celebra si delicioasa paella. Poti incununa masa cu un pahar de sangria sau un vin traditional spaniol.

Restaurantul Sangria

Situat pe strada Caderea Bastiliei 78, localul spaniol ofera rafinament si eleganta la cele mai inalte standarde. Aici vei regasi specialitati de peste spada, dorada si alte tipuri de mancaruri de care nu ai mai auzit decat in cartile de aventuri. Daca vrei sa mergi, ai grija ca accesul se face numai pe baza tinutei obligatorii.

Restaurantul Mallorca

Este considerat unul din putinele restaurante cu specific spaniol autentic, localizat pe Calea Floreasca 45. Mancarurile sunt pregatite chiar de un bucatar spaniol dupa retete proprii. Tot in acest local se servesc mancaruri italienesti si romanesti, pregatite fiind de cei mai buni specialisti.

A.G., AskMen.ro
 

Cauta in site