askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  Mancare ungureasca "ca la carte"

Mancare ungureasca "ca la carte"

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca specialitatile unguresti nu te lasa rece, iar papricasul si gulasul fac parte din mancarurile tale preferate, atunci nu trebuie sa ratezi niciunul dintre restaurantele urmatoare cu specific maghiar.

Kiraly Csarda

Amplasat pe Calea Dorobantilor 177, in apropierea Televiziunii Romane, acesta este considerat unul dintre putinele restaurante unguresti autentice din Bucuresti. Fie ca vrei un gulas nemaipomenit, fie cauti un loc pentru un dejun de afaceri sau iti doresti sa petreci o seara romantica, intr-un ambient extrem de elegant, atunci Kiraly Csarda este locul potrivit.

Cafe Vilacrosse

Restaurantul este situat in centrul Bucurestiului, pe strada Eugeniu Carada 7. Daca ai pofta de o ciorba adevarata, un gulas absolut delicios sau de-un pui Stroganoff extrem de picant, atunci mergi la Cafe Vilacrosse, unde meniul are specific unguresc sau secuiesc, cum spun unii.

Sfantu Gheorghe

Pe strada Franceza, la numarul 44, gasesti acest restaurant mobilat in stil rustic maghiar, cu mancaruri rafinate si vinuri dintre cele mai bune ce se pot intalni pe teritoriul unguresc. Vei fi placut impresionat sa constati ca personalul localului te va intampina in frumoase costume de epoca, iar peretii sunt acoperiti de picturi ce redau scene din legenda Sfantului Gheorghe. Ce nu ne-a palcut e faptul ca se inchide prea devreme si anume la ora 23.

A.G., AskMen.ro
 

Cauta in site