askmen.ro  »  LifeStyle  »  Sanatate  »  Steroizii anabolici: Winstrol (Stanozolol) si depozitele Winstrol

Steroizii anabolici: Winstrol (Stanozolol) si depozitele Winstrol

2/21303
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ce este stanozolol
Stanozolol este un steroid sintetic analitic care este derivat din testosteron. Stanozololul este general valabil ca winstrol( tablete orale) si depozite de winstrol (injectii intramusculare). In timp ce tabletele orale trebuie sa fie luate regulat, depozitele de winstrol se elibereaza gradual in sange dupa ce a fost injectata o singura doza.

Steroizii anabolici, precum winstrol sunt folositi de catre culturisti pentru cresterea masei musculare si arderea grasimii in exces. De asemenea mai este folosit pentru tratarea anemiei, o afectiune care presupune scaderea celulelor rosii din organism si a angiodemei ereditare care presupune transpirarea in diferite parti ale corpului.

Care este efectul winstrolului asupra organismului

Reduce frecventa transpiratiei la indivizii care sufera de angiodema ereditara, previne retentia apei in organism, creste numarul celulelor rosii din organism, imbunatateste cresterea musculaturii, a densitatii oaselor si stimuleaza apetitul.

Este foarte mult folosit de cei care fac body building si alte sporturi, pentru ca topeste grasimea si ajuta la cresterea masei musculare. Important de mentionat este faptul ca nu te ingrasa si nu are aceleasi efecte pe care le au alte anobolice, cu ar fi: cresterea sanilor la barbati si schimbarea vocei la femei, asta in care este luat cu masura.

Care sunt efectele secundare ale winstrolului

Abuzul de winstrol pe o perioada lunga de timp a fost asociat cu cateva efecte secundare. Majoritatea celor care fac abuz, consuma winstrol in cantitati mult mai mari decat sunt recomandate. Toxicitatea la nivelul plamanilor este principalul efect secundar, dezvoltarea tesutului mamar la barbati si retentia apei. De asemenea, winstrol este interzis in cazul in care individul sufera de cancer de prostata, cancer la san sau hipercalcemie.