askmen.ro  »  LifeStyle  »  Sanatate  »  Miscari simple,rezultate mari

Miscari simple,rezultate mari

2/21309
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Lucreaza-ti muschii la maxim cu aceste 4 exercitii. Aceste exercitii iti vor solicita fiecare grup de muschi in scurt timp. Fa de la 3 la 4 seturi, odihnindu-te 2 minute intre fiecare set.

1. Haltere

Cu picioarele departate la nivelul umerilor, tine o haltera cu ambele maini intinse orizontal.

Lasa-te pe vine pana cand antebratele ating coapsele interne. Apoi, pe masura ce te ridici, si iti indrepti spatele, ridica usor bratele vertical, deasupra capului.

Revino in pozitia initiala si repeta de 10 ori.

2. Ghemuieste-te si preseaza

Cu picioarele mai departate decat nivelul umerilor, si varfurile usor indreptate spre exterior, tine cu ambele maini o haltera de ambele parti.

Lasa-te pe vine pana atingi cu mainile podeaua. Ridica-te dintr-o singura miscare cu haltera pana in dreptul pieptului si apoi deasupra capului.

Fa 10 asemenea repetari.

3. Apleaca-te si indoaie

Tine o haltera in mana dreapta. Apleaca-te, avand grija ca bratul drept sa fie perpendicular pe podea, piciorul drept usor indoit in spate, iar stangul cu un pas in fata decat dreptul, de asemenea usor indoit.

Trage de haltera spre piept si roteste-te cu umarul spre stanga.

Fa 10 asemenea repetari, dupa care schimba mana si repeta miscarile.

4. Spirala

Ia-ti o pozitie rasucita, tinand o haltera cu ambele maini indreptata spre piciorul drept, langa glezna, in timp ce stai pe vine. Ridica-te in timp ce iti rotesti si ambele maini cu altera spre urechea opusa piciorului.. Fa 10 asemenea repetari pentruu fiecare parte.