askmen.ro  »  LifeStyle  »  Sanatate  »  Exercitii pentru pectorali

Exercitii pentru pectorali

2/21359
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


Pectoralii constituie o grupa de muschi aparte care necesita ingrijire la fel de mult ca si abdomenul sau tricepsii. Exercitiile prezentate in continuare au fost concepute de antrenori de body-building si sunt practicate de cei mai versati "bodybuilders" din lume.


Inconjurul Lumii
Principala grupa de muschi lucrata: pectoralii
Alte grupe de muschi lucrate: umerii
Echipament: gantere
Executie: Stati intinsi pe o banca si tineti ganterele deasupra coapselor cu fata spre tavan. Apoi miscati ganterele lateral pana ajungeti cu ele deasupra capului. Reveniti la pozitia initiala. Repetati!


Haltera 1
Principala grupa de muschi lucrata: pectoralii
Alte grupe de muschi lucrate: tricepsii, umerii
Echipament: haltera
Executie: Intindeti-va pe o banca si tineti picioarele pe pamant un pic mai departate decat distanta dintre umeri. Pastrati spatele lipit de banca! Ridicati haltera deasupra corpului si coborati-o incet spre piept. Fara a brusca ridicati haltera pana ce bratele sunt intinse complet. Apoi coborati-o incet in suport.


Haltera 2
Principala grupa de muschi lucrata: pectoralii
Alte grupe de muschi lucrate: tricepsii
Echipament: haltera
Executie: Intindeti-va pe banca de lucru. Ridicati haltera din suport cu o miscare ampla. Apoi coborati-o incet spre gat. Bratele ar trebui sa fie perpendiculare pe trunchi. Ridicati haltera pana ca bratele sunt intinse complet. Repetati!

Sursa: bodybuilding.com

Robert, Redactia Askmen.ro