askmen.ro  »  LifeStyle  »  Sanatate  »  Exercitii pentru imbunatatirea vietii sexuale

Exercitii pentru imbunatatirea vietii sexuale

2/21299
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Stii ca exercitiile fizice in aer liber sunt bune pentru santate. Dar stiai ca frecventand sala de 3-4 ori pe saptamana iti va imbunatati viata sexuala

Iata 5 tipuri de exercitii recomandate in acest sens:

Ridicarea greutatilor

Antrenametul cu greutati este exact ceea ce medicul iti recomanda pentru o viata sexuala mai buna. Motivul Ridicarea greutatilor provoaca corpul sa produca testosteron, care este principalul precursor al dorintei sexuale. De fapt, studiile au legat exercitiile scurte si intense cu cresterea nivelului de testosteron.

Exercitiile Kegel

Practicand exercitiile Kegel, iti vei mari controlul si rezistenta muschilor pubocogcigieni. Denumite dupa fizicianul Arnold Kegek, aceste exercitii intaresc muschii pelvieni. Aceleasi exercitii sunt folosite pentru a intarzia ejacularea, sau a contracta acesti muschi chiar inainte de orgasm. Pentru inceput, cand esti la baie intrerupe actul mictional, pentru a-ti obisnui muschii cu aceast exercitiu. Doar 10 minute de incordare a muschilor sunt suficiente.

Yoga

Vrei sa iti zgudui viata sexuala cu cateva pozitii noi Practicand yoga vei avea parte de sex mai bun, permitandu-i corpului sa stea in diferite pozitii pentru atingerea placerii maxime, in timpul contactului sexuale.

Mersul rapid

Intr-un studiu facut pe 31 000 de barbati trecuti de 50 de ani, s-a demonstrat ca aerobicul scade cu 30% riscul disfunctiei erectile. Mai bine spus, in efortul fizic depus la aerobic, in care se ard 200 de calorii pe zi, riscul DE scade destul de mult. Aerobicul, mersul rapid imbunatatesc circulatia sangelui. Rezultatul Erectii mai lungi si mai puternice.

Inotul

Un alt studiu facut la Harvard, pe 160 de femei si barbati inotatori, s-au comparat cei de 60 de ani, cu cei de 40. Actul sexual este un act de rezistenta, iar inotul pe distante lungi te face precum o un iepuras din reclamele Duracel. 30 de minute de inot de trei ori pe saptamana, iti va creste performanta sexuala, dar te va ajuta sa si slabesti, ceea ce este un plus pentru partidele sexuale, dar si pentru sanatatea ta.