Cum sa ai un trup lucrat din 3 miscari
6/6606
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Obisnuieste-te sa faci din exercitiile fizice o rutina. Executa 10 repetari din fiecare exercitiu si reaia-le de cate ori poti in 15 minute. Respira adanc in pauza dintre repetari. Cu cat te obisnuiesti mai mult cu exercitiile, cu atat va trebui sa cresti numarul repetarilor.

Sus-ghemuit

Stai cu picioarele departate la nivelul umerilor si mainile la ceafa. Lasa-te in jos pana ce coapsele sunt paralele cu podeaua si impinge spatele in fata. Stai cateva secunde in aceasta pozitie, dupa care ridica-te si repeta din nou.

Flotari de judo

Incepe din pozitia de flotare, dar misca-ti picioarele si coapsele in acelasi timp, pana cand atingi podeaua, astfel incat partea superioara a corpului tau sa fie verticala si sa formeze un L. Acum faci miscarea inversa. Iti lasi pietul in jos si ridici partea inferioara a corpului. Ai revenit in pozitia de inceput si acum repeti.

Ridicari sprint

Stai asezat pe podea, cu mainile si picioarele drepte, pe langa corp. Din acesta pozitie, ridica-ti partea superioara a corpului spre stanga, in acelasi timp cu piciorul stang. Lasa-te din nou pe podea si fa aceeasi miscare indreptandu-te spre dreapta si ridicand piciorul drept. Asta inseamna o repetare. Mai ai inca 9.