askmen.ro  »  LifeStyle  »  Sanatate  »  Cele mai bune exercitii pentru extensia bratelor

Cele mai bune exercitii pentru extensia bratelor

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Exercitiile de extensie a bratelor pe care le faci la sala iti lucreaza atat bicepsul si tricepsul, cat si muschii articulari si ligamentele. Pentru a obtine rezultate maxime dupa efortul depus la sala, fa doar acele exercitii care iti intaresc musculatura intr-un mod corect, fara sa aplici presiune suplimentara in zone ale bratului unde nu este necesar sa o faci.

Ai nevoie de o haltera, un aparat cu scripeti, greutati de mana si o banca dreapta. Iata are sunt cele mai bune exercitii pe care le poti face pentru extensia bratelor.
Haltera intins
Stai intins pe o banca dreapta si tine haltera cu un grip care acopera mana. Bratele trebuie sa fie intinse in sus deasupra zonei pectoralilor si apoi incepi sa cobori greutatea indoind numai coatele, apoi indrepti din nou bratele in pozitia de inceput.

[caption id="attachment_34702" width="510"] sursa: bodybuilding.com[/caption]

Ridicare de greutati din sezut
Stai asezat pe o banca dreapta, cu bratele intinse drept deasupra capului, tinand greutatile cu palmele catre interior. Coboara bratele indoind doar din coate, activand tricepsii, apoi revino in pozitia de start.

[caption id="attachment_34703" width="500"] sursa: body-mind-strength.com[/caption]

Flexiuni cu cablul de sus
Te asezi intre doi scripeti cu bratele intinse in lateral si cu palmele in sus, apuci manerele si indoi coatele astfel incat sa aduci pumnii spre cap, cu un unghi de 45 de grade al bratului. Pentru efecte maxime, foloseste greutati mici si fa seturile rapide.

[caption id="attachment_34704" width="287"] sursa: nationalfitnessequipments.com[/caption]

Flexiuni cu cablul de jos
Stand in picioare cu fata la extensor, apuca manerele de dedesubt si indoaie coatele pana ajungi cu pumnii la nivelul pieptului, apoi cobori antebratele, pastrand bratul paralel pe langa corp pana la cot.

[caption id="attachment_34705" width="470"] sursa: lovemygym.com[/caption]

Greutati pe banca
Stai cu un genunchi si sprijinindu-te intr-o mana pe o banca dreapta, in timp ce celalat picior se sprijina pe podea, iar cu mana ramasa libera apuci o greutate pe care o tii spre spate. Cotul trebuie sa fie lipit de soldul tau si sa ramana acolo pe toata durata exerctiului, in timp ce tragi greutatea paralel cu corpul, spre piept si inapoi.

[caption id="attachment_34706" width="480"] sursa: jefit.com[/caption]

 

Cauta in site