adidas revolutioneaza industria alergarii
9/9887
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pentru indragostitii si pasionatii de alergare, adidas revolutioneaza astazi industria!ᅡCu un retur revolutionar de energie, amortizare superioara, confort optim pentru orice tip de picior si adaptabilitate termica, adidas prezinta pantoful sport Energy Boost, cu noua tehnologie de amortizare a impactului cu solul, care asigura cel mai mare retur de energie din industria produselor pentru alergare. Astfel, alergarea nu va mai fi niciodata la fel!

BOOST¬ este un material revolutionar, care combina beneficiile legate de performanta, care sunt, de obicei, incompatibile: o talpa moale si confortabila si, in acelasi timp, ferma. Este ca si cum pantoful ar prinde viata in momentul in care il incalti.ᅡ BOOST¬ seteaza un nou standard nu numai in materie de pantofi pentru alergare, ci pentru intreaga industrie si toate produsele viitoare¬, spune Bernd Wahler, Head of Innovation pentru adidas.

[youtube id="MZnAeK9l5oU" width="620" height="360"]
Boost in orice situatie
Noul material pentru amortizarea impactului piciorului cu solul asigura cel mai mare retur de energie din industrie si isi mentine proprietatile chiar si pe terenuri denivelate.

Echipa de Inovatie adidas a comparat materialul spuma cu tehnologia BOOST¬ cu materialul standard folosit in pantofii sport pentru alergare, spuma EVA (Ethylene-vinyl acetate). Testele arata ca, atunci cand este transferata de la +40ᅡC la -20ᅡC, spuma BOOST¬ este de 3 ori mai rezistenta la aceasta schimbare decat materialul standard EVA, deci ofera o alergare constanta.


Boost pentru confort
Inovatia nu se limiteaza numai la revolutionara tehnologie a talpii. Partea superioara a pantofului Energy Boost are incorporata tehnologia adidas Techfit, cu poliuretan durabil si elastic, care asigura confortul optim si suportul intregului picior in timp ce se afla in miscare.Materialul elastic, care lasa aerul sa circule, ofera senzatia unei sosete, in timp ce benzile de sustinere proiectate pe partea superioara a pantofului asigura suportul necesar si stabilizeaza piciorul in punctele cheie pe durata miscarii.

Pantoful sport Energy Boost va fi disponibil in magazinele adidas incepand cu luna martie 2013.