askmen.ro  »  LifeStyle  »  Sanatate  »  Abdomen de otel

Abdomen de otel

2/21415
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Majoritatea barbatilor isi doresc sa aiba un abdomen bine conturat si muschi de otel. Acest lucru nu este deloc imposibil de realizat, mai ales daca vei tine cont de urmatoarele recomandari. Inainte de a incepe, trebuie sa stii ca in definirea unui abdomen perfect este foarte important sa nu ai deloc grasime in zona respectiva.

Redu numarul de calorii

Pentru ca muschii abdominali sa devina vizibili trebuie ca, in primul rand, sa inlaturi grasimea de pe ei.

Este recomandat ca exercitiile fizice sa fie intotdeauna `insotite` de o scadere a aportului de calorii zilnice cu minimum 500 kcal fata de nivelul obisnuit. Le poti reduce treptat, spre exemplu cate 50 in fiecare zi pana ajungi la 500.

Este important sa procedezi astfel pentru ca metabolismul tau sa aiba timp sa se obisnuiasca cu schimbarea.

Mananca mai multe proteine

Cei mai multi oameni nu inteleg importanta proteinelor in alimentatie. Lipsa acestora produce scaderea masei musculare si incetinirea metabolismului.

Asa ca, nu te zgarci de la a consuma cat mai multe produse care contin carne, oua sau lactate.

Limiteaza consumul de carbohidrati

Pentru a reduce nivelul grasimii de pe abdomen incearca sa consumi cat mai putine produse care contin zahar. Incearca, pe de alta parte, sa mananci cat mai multe fructe, exceptie facand numai strugurii si bananele care au continut mare de zaharuri.

Evita sa introduci in alimentatie cartofi, prajituri, bauturi carbogazoase, orez, paine si paste.

In cazul in care nu porti renunta la ele, atunci fa-o numai dimineata, deoarece organismul `proceseaza` mai bine carbohidratii in prima parte a zilei.

Mananca la fiecare doua ¬ trei ore

Sa mananci de cinci ¬ sase ori pe zi este vital in reducerea grasimii prin miscorarea nivelului eliberat de cortizol.

Acesta inhiba arderea grasimilor, iar prin controlarea lui vei reusi sa eviti caderea masei musculare.

Fa abdomene!

Abdomenele tonifica si contureaza muschii abdominali. Nu trebuie sa faci 100 pe zi pentru ca rezultatele sa devina vizibile.

Abdomenele nu sunt suficiente, de aceea este nevoie ca pe langa acestea sa fie tinuta si o dieta, dar si un program de exercitii speciale pentru modelare corporala.

Ia o ultima masa inainte de culcare

Un mic aport de proteine chiar inainte de a merge la culcare are rolul de a prevenii scaderea masei musculare in timpul somnului.

Andrei Georgescu, AskMen.ro