askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Un model revolutionar de incaltari sport pentru alergatori

Un model revolutionar de incaltari sport pentru alergatori

4/46229
calendar_month 22 Oct 2015, 00:00
Nike Air Max Command este un model de adidasi pentru pasionatii de alergat. Acestia au fost realizati cu scopul de a ajuta alergatorul sa aiba performante pe pista de alergat si nu numai. Materialul din exterior din care au fost creati este piele, pe alocuri sunt suprapuse insertii din piele ecologica si material textil. La interior au fost confectionati de asemenea din material textil, iar talpa este din cauciuc.

Modelul Nike Air Max Command ofera un confort excelent, dispune de amortizarea Air Max, este stabil, iar talpa este rezistenta pe termen lung. Datorita tehnologiei Air Max care reprezinta pernutele de aer integrate in talpa, la nivelul calcaielor, acest model de adidas protejeaza picioarele la contactul cu solul. Tehnologia este ideala pentru activitatile care implica viteza. Talpa Waffle este o talpa ce ofera tractiune buna, iar intregul design este unul de ultima generatie.

Nike Air Max Command se poate cauta pe internet pentru detalii, caracteristici si pareri. Se recomanda probarea unui model in magazinele producatorului sau in cele partenere, inainte de a-l achizitiona de pe internet. De obicei, comenzile online sunt destul de avantajoase: revizuiesti produsul, oferi datele si adresa de livrare si astepti sa platesti atunci cand primesti comanda sau platesti online cu cardul.

Ideea in sine este ca nu mai colinzi magazinele, nu te mai deplasezi. In cazul in care stii deja ce numar porti la acest producator de incaltaminte, poti da comanda fara griji.

De asemenea, daca ai o pereche mai veche si vrei sa comanzi ultima varianta pentru modelul tau, poti da comanda online. Exista si situatii in care nu se mai gasesc anumite modele in magazin sau nu mai au in stoc numarul tau. Insa pentru modelele pe care nu le cunosti, este bine sa dai o fuga pana intr-un magazin, pentru ca in realitate altfel vezi incaltamintea si o poti chiar proba.