Top 9 accesorii pentru barbati
1/13579
calendar_month 04 Iun 2024, 11:15

Accesoriile pentru bărbați sunt la fel de importante ca cele pentru femei și ne bucurăm din suflet că au sosit vremurile în care putem și noi, bărbații, să le purtăm fără să fim judecați.

Acest lucru înseamnă că putem să ne exprimăm mai bine personalitatea și cu ajutorul accesoriilor și ne putem defini mai ușor stilul care ni se potrivește cel mai bine.

Mai mult decât atât, rolul multor accesorii pentru barbati este și acela de a ne crește încrederea în noi pentru că, contrar aparențelor, și noi avem nevoie uneori de un boost de încredere.Accesorii indispensabile și pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

Noi îți recomandăm să ai cel puțin câte un obiect din fiecare categorie pe care ți-o prezentăm și să te bucuri de avantajele pe care ți le aduce. Nimeni nu spune că trebuie să le porți pe toate deodată ci, bineînțeles, depinde totul și de ocaziile și de locațiile la care trebuie să ajungi.

1. Ceasul este probabil cel mai des întâlnit accesoriu la un bărbat. Face parte din acea secțiune a accesoriilor care, nu doar că arată bine, dar sunt și utile deoarece îți arată cel puțin ora.

Există mai multe tipuri și stiluri de ceasuri - de la cele clasice la cele smart - iar tot ceea ce trebuie să faci tu este să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, în primul rând, apoi stilului tău și abia apoi ocaziei cu care trebuie să îl porți.

2. Cureaua este probabil pe locul doi în topul celor mai purtate accesorii, așa cum este și în al nostru. Pe lângă partea sa funcțională de a aranja cum trebuie pantalonii și a le da o ținută frumoasă, cureaua aleasă așa cum trebuie oferă cu siguranță acel extra touch de stil de care uneori ai nevoie. Cel mai bun sfat pe care putem să ți-l dăm este să o asortezi cu pantofii și te asigurăm că nu ai cum să dai greș cu nicio ținută.

3. Portofelul este, cu siguranță, în topul accesoriilor folosite de orice persoană în fiecare zi. Acesta, pe lângă rolul de a ține aproape bani, carduri și acte, poate să aibă și o funcție estetică, atâta timp cât este asortat și el cu restul accesoriilor. Mai mult decât atât, dacă portofelul tău arată bine și după ani de purtare, înseamnă că ai grijă de lucruri și acesta este un semn bun în ceea ce te privește.

4. Ochelarii de soare nu trebuie purtați doar vara la plajă, ci ori de câte ori trebuie să ieși într-o lumină care poate să îți dăuneze ochilor. Astfel, aceștia au rolul de a-ți proteja vederea, pe de o parte, și de a-ți oferi un aer sofisticat și modern pe de altă parte.5. Rolul șosetelor a fost mult timp doar acela de a proteja laba piciorului și gamba de factorii dăunători din afară. Acum, însă, rolul lor este și acela de a da un plus de personalitate celor care le poartă și a fi uneori chiar și un statement.

6. Geanta nu este cel mai des întâlnit accesoriu la bărbați și spunem asta cu părere de rău. Ea este un alt element care, pe lângă că te ajută să ai mereu la îndemână toate cele necesare, te va ajuta, cu siguranță, să îți îmbunătățești stilul. Gentă noi am spus la mod generic, însă în această categorie întră rucsacurilei, gențile de umăr, crossbody sau cele de mână deopotrivă.

7.Bijuteriile sunt iarăși accesorii mai rar întâlnite la bărbați, dar care pot să te definească printr-o singură purtare. Inelul - pe lângă verighetă - poate să fie un statement, iar brățările pot să fie și acestea un punct de deschidere a conversațiilor.

8. Cravata și papionul sunt cel mai des purtate la ocazii festive și formale, însă, cu toate acestea, nu trebuie subestimată importanța lor atunci când vine vorba despre a adăuga acea notă personală pe care o scoți în evidență în asemenea ocazii.

9. Butonii sunt alte accesorii care sunt purtate la ocazii speciale, dar care pot să fie foarte bine cele care vor face diferența între o ținută anostă și una care chiar se pliază pe stilul tău.

Toate aceste accesorii, purtate la vremea lor și adaptate stilului tău pot să îți fie de un real ajutor atunci când vine vorba despre a-ți scoate în evidență personalitatea în cel mai frumos mod posibil.

Credite foto: unsplash.com