Iubita ta adora moda si estetica? Top seriale despre fashion pe care trebuie sa le urmariti impreuna
1/11153
calendar_month 14 Feb 2022, 00:00
Sezonul rece este despre filme și seriale la gura sobei, a șemineului sau a lumânărilor, după caz sau despre intimitate și un pahar de vin dulce după o zi grea de serviciu pe canapea lângă omul drag. Dacă jumătatea ta este o iubitoare a modei și în același timp amândoi vreți să vedeți împreună un serial mai puțin complicat, atunci alegeți unul ușurel, super captivant și care nu vă dă prea multe bătăi de cap. De aceea, serialele despre modă sunt opțiunea facilă, mai ales dacă sunt amuzante și conțin comedie inteligentă. Așadar:

Top seriale despre fashion pe care trebuie să le urmăriți împreună și să nu vă plictisiți

- Schitt's Creek

Poate că audiența din România nu a auzit încă de spectacolul acesta de serial canadian, dar dacă tu ai auzit deja și încă ai dubii, te sfătuim să urmărești un singur episod. Va fi îndeajuns pentru a te îndrăgosti iremediabil de familia deloc atipică Rose, care din multimilionari devin săraci lipiți pământului. Totuși, își permit să închirieze camere la un motel pentru că își pierd casa, deci încă este speranță pentru ei. Serialul pe iMDB are nota 8.5, iar designerii producției s-au întrecut pe ei în ceea ce privește moda personajelor. Nu doar că o să râzi cu lacrimi, dar garderoba este probabil cel mai important element din poveste în afara de scenariu.

Noi, ca oameni, spunem atât de multe despre cine suntem, în ce credem, ce ne dorim cu adevărat și ce credem despre noi înșine prin felul în care ne îmbrăcăm. De la rochiile grunge negre, stilul ușor vintage-eclectic și perucile extravagante ale personajului Alexis Rose, până la culorile boeme și suave folosite de fiul năstrușnic al familiei Rose, ceva cu siguranță o să-ți atragă privirile.

De asemenea, iubita ta va găsi în serial un paletar larg de la care să se inspire, iar dacă este admiratoarea culorii, la fel de mult ca protagoniștii serialului, atunci poate să descopere colecția de primăvară de la Bogas potrivită pentru toate gusturile și gata să satisfacă pretențiile oricărei fashioniste.

- Ducesa

Nu ne referim la filmul „Ducesa” cu Keira Knitley (pe care se prea pote să-l fi văzut deja), ci „Ducesa” serialul britanic cu umor negru și replici inteligente de pe Netflix cu Katherine Ryan. Deși iMDB i-a dat o notă de doar 6.7 crede-ne: ironia este la putere, iar personajul principal îmbracă cele mai drăguțe outfituri. Coronițele de păr bătute cu pietre, culori pastel sau la polul opus culori neon și tari reprezintă o parte din personalitatea protagonistei. O vei vedea îmbrăcând des rochii flamboiante și purtând pălării stilul Philip Treacy, pălărierul preferat al caselor regale europene așa că nu rata primul sezon dintr-o poveste cu adevărat magnetică, dar sarcasmul personajului principal și tumultul misterios al întrebării: Va putea Katherine să ducă la îndeplinire visul fiicei sale?Emily în Paris

Emily a făcut senzație deja pe Netflix și cu siguranță pe lângă sezonul doi vor apărea în următoarea perioadă și sezonul trei și patru. Emily este o americancă pasionată de social media care de altfel, lucrează în publicitate și are ocazia extraordinară în carieră de a ajunge în capitala eleganței, Parisul. Marilyn Fitoussi și Patricia Field sunt consultantele de fashion ale serialului, Patricia fiind responsabilă pentru succes extraordinar al lui Carrie din „Sex and The City”. Este un serial pe alocuri superficial și dacă nu te supără stereotipurile și ușoara aroganță a personajului principal cu siguranță vei găsi show-ul TV potrivit pentru serile de weekend când este mult prea frig și mohorât să ieși afară din casă.

În concluzie, cele trei opțiuni sunt perfecte pentru iubitoarele de bun gust și modă, dar pot fi împărtășite și cu partenerul de sex masculin pentru că nu sunt deloc banale sau lipsite de acțiune.

Sursă foto: Unsplash.com