askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Ghid complet pentru achizitionarea blanurilor naturale

Ghid complet pentru achizitionarea blanurilor naturale

calendar_month 22 Feb 2022, 00:00
Te gândești să îți reînnoiești garderoba și te-ai hotărât la o haină de blană?

Descoperă mai jos cele mai importante aspecte pe care nu trebuie să le treci cu vederea atunci când faci o astfel de achiziție.

Ce trebuie să iei în considerare când cumperi haine din blană naturală?

Hainele din blană naturală sunt piese vestimentare foarte deosebite care nu ar trebui să lipsească din colecția nimănui. Dacă te-ai hotărât să îți îmbogățești garderoba cu o haină din blană, este esențial să ții cont de următoarele lucruri:

- Alege un model potrivit taliei tale. Haina de blană te va face să strălucești dacă este adecvată înălțimii tale. Dacă ești o persoană înaltă, nu trebuie să îți faci probleme legate de lungimea hainei, orice model ți se va potrivi. În caz contrar, este indicat să alegi un model scurt, care să îți pună în evidență picioarele și care să creeze un efect de alungire.

- Optează pentru o culoare care să îți contureze trăsăturile. Culoarea hainei de blană poate schimba radical aspectul acesteia. Cel mai sigur este să alegi o culoare neutră, care se poate asorta cu ușurință. Dacă vrei să ieși din tipare, ai la dispoziție o mulțime de culori tari, însă este indicat să ții întotdeauna cont de ce ți se potrivește.

- Alege un model adecvat stilului tău vestimentar . Asigură-te că modelul pe care îl cumperi se potrivește cu hainele din garderoba ta. Astfel te poți bucura în cât mai multe combinații de noua ta achiziție, adoptând un stil caracteristic, ce te definește.Care sunt avantajele blănurilor naturale?

Hainele din blană naturală sunt atât de frumoase încât doar asta te poate convinge să le cumperi. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că astfel de piese vestimentare îți aduc o serie impresionantă de avantaje. Iată care sunt principialele atuuri ale unei haine de blană:

- Nu se demodează

- Este foarte important să știi că articolele din piele și blană naturală se păstrează în tendințe, în ciuda trecerii timpului. Acestea au o notă atemporală ce a cucerit lumea modei;

- Nu se devalorizează. Este adevărat că hainele din blană naturală sunt mai scumpe decât alte articole vestimentare, datorită calității superioare a materialelor folosite. Însă, ce trebuie să știi este că acestea nu îți pierd valoarea în timp, fiind o adevărată investiție în propria persoană;

- Sunt foarte rezistente. Nu este un secret faptul că astfel de piese trec cu brio proba timpului și se mențin impecabile după purtări îndelungate și repetate;- Oferă protecție sporită. Dacă vrei să te bucuri de confort pe durata zilelor reci, nu încape îndoială că o haină din blană este ceea ce cauți. Datorită materialelor naturale, frigul nu va fi niciodată o problemă atunci când porți un asemenea obiect vestimentar.De ce să optezi pentru probarea într-un magazin?

Cu siguranță te-ai întrebat și tu dacă să cumperi online sau să mergi să probezi haina de blană sau jacheta de piele într-un magazin fizic. Ei bine, răspunsul este discutabil. În mod ideal, este indicat să mergi în magazinele de blănuri și să probezi articolele expuse pentru a alege modelul care îți vine perfect. Cu toate acestea, nu este exclus nici să comanzi online. În această ipoteză, poți opta pentru un comerciant care are și magazin fizic, în care poți proba. În acest mod eviți situațiile în care nu ți se potrivește mărimea sau nu te avantajează modelul ales.

 

Cauta in site