askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Frizura in stilul anilor "50: Cum o obtii

Frizura in stilul anilor "50: Cum o obtii

3/33910
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Frizura populara in anii '50 a pastrat pana astazi aceleasi virtuti: denota masculinitate, stil si atitudine. Ca sa sa numim un exponent al masculinitatii acelei perioade, James Dean este mentorul nostru. Varianta moderna a acestei tunsori este una mai relaxata, scurta in parti, dar mai inalta si cu o textura mai vizibila.

Cum se obtine coafura in stilul lui James Dean
Caracetristicile frizurii
Ai nevoie sa ai bretonul si partea de deasupra a parului de o lungime intre 5 si 10 cm. Roaga-ti stilistul sa fileze parul din spate si laterale cu foarfeca, ajungand la foarte scurt pe conturul scalpului. Apoi va trebui taiat si parul lung de deasupra astfel incat sa para ca devine gradual mai scurt din fata spre spate. Apoi roaga-l sa te tunda cu briceagul pentru a capata un look in straturi.
Cum se coafeaza
Sterge-ti parul cu prosopul dupa ce iesi din dus. Baga-ti mana in par dinspre frunte spre crestet si mentine parul drept in sus. Il vei usca cu uscatorul de par in aceasta pozitie, pentru a-i da inaltimea necesara coafarii. Pune crema de par cat o fisa intre palme si apoi trece-ti degetele prin par. Daca ai suvitele mai lungi, foloseste un pic de fixativ puternic.
Ce folosesti pentru coafare
Uscator de par

Fixare: Ceara de par

Definire: Pentru a-i conferi parului lung definierea de care are nevoie pentru a se pastra in forma necesitata de aceasta frizura, ai nevoie de fixativ. Tinand tubul cat mai departe de par, da-te cu un strat de fixativ, care iti fa fixa parul pastrandu-i flexibilitatea. Secretul acestui look este sa nu ai parul absolut deloc teapan.