askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Femeile prefera barbatii epilati pe piept

Femeile prefera barbatii epilati pe piept

2/209
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Patronii saloanelor de ingrijire pentru barbati vor exploda de bucurie cand vor auzi ca cele mai noi studii arata ca femeile se simt mai atrase de barbatii fara par pe piept.

Se spune ca parul pe piept este un semn al masculinitatii, dar femeile ar zice mai degreba "pas" unui barbat plin de par pe piept.

Cercetatorii din Slovacia au descoperit ca in jur de 80% dintre femei prefera barbatii mai putin parosi sau chiar epilati pe piept.

Pentru a descoperi ce anume le place mai mult, in studiu s-a luat un barbat cu pieptul plin de par si a fost aratat femeilor, apoi acelasi barbat a fost epilat pe piept si le-a fost aratat din nou.

Doar 20% dintre femei au spus ca le-a placut barbatul in momentul in care avea par pe piept. Majoritatea a sustinut ca il prefera epilat.

Nu se stie cu precizie de ce femeile prefera mai mult barbatii fara par pe piept. S-a vehiculat teoria ca asa s-ar evita riscul de paraziti precum paduchi, dar teoria nu sta in picioare. Asta pentru ca, studiul s-a facut si in Turcia, unde expunerea la paraziti este mai mare, iar femeile au ales tot barbatul fara par pe piept.