askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Designerul Rozalia Bot lanseaza colectia Lunatico

Designerul Rozalia Bot lanseaza colectia Lunatico

4/45757
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Colectia Lunatico a designerului Rozalia Bot se axeaza pe 15 tinute. Fiecare ansamblu vestimentar prezinta un dialog intre texturi. Un parodox ce reuneste forme si culori intr-un contrast magistral. Conflictul coloristic redat arhitectural pe o silueta venusiana in care tonuri florale brodate sunt compuse si recompuse in nuante nesfarsite pe o paleta neagra din matase.

Creatiile semnate Rozalia Bot (http://www.rozaliabot.com) se axeaza pe o paleta cromatica in tonuri calde ce se reunesc intr-un singur punct focal, broderia florala multicolora.

Femeia imaginata de Rozalia Bot pentru anul 2013-2014 este o femeie pasionala careia nu ii este teama sa-si afiseze feminitatea. Femeia spaniola din zona Valenciei, un personaj ce emana esenta feminitatii prin excelenta. Misterioasa, seducatoare, puternica, stilata, dar si vesela, toate in acelasi timp. Femeia ce domina planul terestru prin pasiunea afisata firesc, prin opulenta transformata in eleganta. Conversia simplitatii la complexitate studiata.

Colectia Lunatico surprinde o reintoarcere la valori si mestesuguri stravechi redate intr-o forma actuala. Broderia florala realizata manual din fir de matase fara interventie tehnologica, iar tesaturile folosite sunt fibre naturale, in principal
matase.

Rozalia Bot propune tinute senzuale, simpliste si in acelasi timp sofisticate. Inspirate de o viziune a frumosului capturat in detalii si de frumusetea subtila a naturii prin broderia cu flori multicolore, creatiile semnate Rozalia Bot combina
linii simple, fluide, cu structuri complexe, arhitecturale.

Pozele de campanie au fost realizate la Sibiu, in colaborare cu Alin Galatescu ¬ art director, fotograf Vali Barbulescu, model Delia Tudose.

Cauta in site