Cum alegi o pereche de pantofi sport de baieti
1/10940
calendar_month 13 Iun 2016, 00:00
Alegerea unei perechi de pantofi sport de baieti nu este atat de usoara precum pare. Asta pentru ca este nevoie ca acestia sa respecte mai multe criteria.

Trebuie sa fie comozi

In primul rand, este important ca o pereche de pantofi sport pentru baieti sa fie comoda, astfel incat acestia sa se simta confortabil. De asemenea, materialul din care sunt confectionati conteaza enorm.

Trebuie ales material de calitate, care sa ii dea piciorului posibilitatea sa respire si sa nu favorizeze transpiratia. Transpiratia picioarelor este o problema care afecteaza multi barbati, insa cu o pereche de pantofi sport de baieti, de calitate aceasta nu va mai fi favorizata.

Incaltamintea trebuie sa aiba o talpa adecvata

Un alt aspect de care sat ii cont este cel al talpii. Aceasta trebuie sa fie una care sa permita flexibilitatea piciorului, este important ca persoana care poarta incaltamintea sa nu simta nicio rigiditate. Talpa trebuie sa fie una destul de groasa, care sa atenueze socurile. Astfel, aceste perechi de pantofi sport de baieti pot fi folosite si pentru alergat.

Atentie, daca ii comanzi online, sa stii bine masurile, astfel incat pantofii sa nu fie prea largi, dar nici prea stramti.

Un alt detaliu la care sa acorzi atente cand ii cumperi este designul. Trebuie sa optezi pentru o pereche de pantofi sport de baieti care sa te avantajeze. In ceea ce privetse culoarea, poate sa fie negri, albi, maron sau bleu.

Pana la urma, este important ca pantofii sa se potriveasca stilului pe care il are fiecare barbat in parte, sa fie o combinatie bine facuta. O pereche de adidasi este ideala pentru plimbari in aer liber, cat si pentru concediu. Sunt ideali de alergat, dar si pentru o drumetie usoara la munte, nu pentru trasee montane.

Incaltamintea sport de calitate este intotdeauna cea de firma, produsa de companii precum Nike, Puma, Adidas ori New Balance. Ca o pereche de incaltaminte sport sa fie durabila, trebuie sa acorzi o importanta deosebita in ceea ce priveste ingrijirea.