askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Colectia ECCO Toamna-Iarna 2012/2013 pentru barbati: Less is more!

Colectia ECCO Toamna-Iarna 2012/2013 pentru barbati: Less is more!

1/19437
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Colectia ECCO Toamna-Iarna 2012/ 2013 pentru barbati pune in lumina filosofia nordica a simplitatii: less is more!

ECCO ne reamintete cele 3 elemente eseniale ale stilului iᅡᅡn materie de iᅡᅡnclminte: materiale naturale, de cea mai bun calitate, tehnologie de prelucrare inovatoare i un design simplu, capabil s combine elegana i funcionalitatea, tocmai pentru ca pantoful s se adapteze piciorului, nu invers.

Brbaii iᅡᅡndrgostii de stilul scandinav au de ales dintre zecile de modele de pantofi, ghete i cizme care se iᅡᅡnscriu iᅡᅡn cele 3 trenduri ale sezonului Toamn-Iarn ECCO 2012:

<iframe width="490" height="245"
src="http://www.youtube.com/embed/f8CLrYlfJE8" frameborder="0"
allowfullscreen></iframe>

Aesthetic Being reunete modele care se iᅡᅡnscriu iᅡᅡn stilul clasic, patentat de timp, mai degrab deciᅡᅡt iᅡᅡn trendurile volatile. Liniile elegante, tieturile perfecte i o tu uoar de modernism definesc linia Aesthetic Being.

Nordic Breathing: Minimalismul scandinav, inspirat de natur, este transpus iᅡᅡn designul fiecrui model de pantofi, pentru o experien nordic autentic.Tieturile la baza gleznei i culorile iᅡᅡn ton cu sezonul promit s aduc un aer nordic iᅡᅡn fiecare zi pentru cei care prefer un look relaxat, casual i, iᅡᅡn acelai timp, rafinat.

Active Vibrations grupeaz modele de pantofi care completeaz un stil de via activ i modern - color blocking, materiale confortabile i un design curat, iᅡᅡntr-un echilibru perfect pentru brbai activi, indiferent de sezon.

Pantofii din colecia ECCO Toamn Iarn 2012/2013 se gsesc iᅡᅡn magazinele ECCO din iᅡᅡntreaga ar i iᅡᅡn magazinul online www.ecco-shoes.ro.