askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Cele mai proaste trenduri din ultimii 10 ani

Cele mai proaste trenduri din ultimii 10 ani

1/19665
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In ultimii 10 ani, designerii au lansat cateva trenduri de-a dreptul caraghioase, care, in loc sa-i faca pe barbati sa arate bine, i-au pus intr-o lumina destul de penibila. Cum orice trend are adeptii sai, nu este de mirare ca strazile s-au umplut rapid cu uniforme inestetice.

Iata cateva dintre trendurile masculine, care nu ar fi trebuit sa vada niciodata lumina zilei.
1. Sacourile purtate cu pantaloni scurti
Este greu de inteles ce a fost in mintea designerilor in momentul in care au lansat moda sacoului purtat cu pantaloni scurti si sandale. Unii critici de moda au vazut in acest trend o imagine indrazneata a barbatului modern.

Moda sacoului purtat cu pantaloni scurti nu a facut foarte mare valva, tocmai pentru ca era prea deplasata. Totusi, sacoul nu trebuie confundat cu blazerul, care este un obiect vestimentar casual, din materiale lejere si poate merge in combinatie cu o pereche de pantaloni scurti.


2. Pantalonii skinny
Pantalonii skinny nu ar fi trebuit sa intre niciodata in moda masculina. Pe langa faptul ca nu sunt foarte confortabili, mai si pun in evidenta anumite proeminente tipic masculine. Asta ca sa nu mai vorbim de aerul feminin pe care il emana.

Evita-i!

3. Ochelarii shutter
Ochelarii shutter au fost popularizati prin 2008, de Kanye West. Initial, rapperul a purtat acest accesoriu inedit la premiile Grammy. La scurt timp dupa ceremonie, toti petrecaretii aveau astfel de ochelari, in nuante neon sau metalice. Modelul Shutter Shade a fost realizat in anii `80.

4. Crocsii
Crocsii sunt cele mai urate incaltari, fie ca este vorba de crocsii pentru barbati, fie ca este vorba de cei pentru femei. Sunt butucanosi si, desi sunt recomandati la plaja, sunt purtati si in oras. Unele vedete mai excentrice au indraznit sa le poarte chiar si la evenimente mondene.

5. Hainele si accesoriile metalice
Pantofii, gentile, curelele, sacourile si gecile metalice au fost initial create pentru femei. Cu timpul, nuantele metalice au ajuns si in in garderoba barbatilor. Auriul si argintiul nu sunt tocmai cele mai potrivite culori pentru sexul puternic.

6. Tricouri cu anchior adanc
Puloverele sau tricourile cu anchior adanc sunt sexy doar pe barbatii care arata impecabil si care obisnuiesc sa se epileze pe piept. Modelul a fost foarte apreciat si de barbatii cu par pe piept, care au considerat ca afisarea pilozitatii este sexy.

7. UGG
UGG-urile sunt urate si in picioarele femeilor, daramite in cele ale barbatilor. Nu tot ce se prezinta pe podiumurile de moda ar trebui sa coboare si in strada.