Cele mai noi modele de adidasi pentru barbati acum si in Romania
1/10951
calendar_month 30 Sep 2016, 00:00
Adidasii pentru barbati –colectii ale marilor producatori

Adidasii pentru barbati sunt un tip de incaltaminte des utilizata de catre reprezentantii genului masculin. Puternici, determinanti si cu un puternic simt al aventurii, acestia prefera sa poarte pantofii sport, deoarece sunt foarte flexibili, comozi si se asorteaza cu usurinta majoritatii pieselor vestimentare. Modelele si culorile diverse care se gasesc, fie la magazinele de oras, fie la cele de pe internet, ii ajuta sa gasesca cu mare rapiditate perechea de blugi sau pantalonul de doc pe care sa il poarte.

In vederea asigurarii si conformarii cu noile cerinte ale modei, marile firme de pe piata mondiala s-au gandit, pentru anul 2016, sa lanseze pantofi sport noi, mult mai atractivi, mai bine croiti si cu tehnologii moderne si prietenoase. Din randul marcilor consecrate, precum Nike, Adidas, Converse sau Le Coq, s-au detasat anumite modele care au suprins placut cumparatorii, precum cele apartinand firmei Nike, Air Max si New Balance.

Adidasii Air Max, Duramo si Breeze sunt vedetele anului 2016

Pe drumuri de munte, la alergat sau la jocurile de echipa, adidasii pentru barbati sunt mereu un ajutor de nadejde. Ca sa faca fata fortei suplimentare la impingere pe care o domnii, aceste perechi de pantofi sport se doresc a avea o talpa mult mai groasa si mai rezistenta, atat la denivelarile din zona de munte sau din parc, cat si fortei de frecare la impactul cu solul.

In ceea ce priveste incaltamintea sport destinata alergatului si drumetiilor, pantofii din gama Nike Air Max, precum si marcile Adidas Duramo si Adidas Breeze tin capul de afis in lumea modei articolelor sport. Desi sunt diferiti ca design si ca mod de realizare a croielii, aceste perechi au la baza o trasatura fundamental: talpa este din cauciuc cu spuma poliuretan, iar interiorul si exteriorul sunt confectionate din material textile. De aceea, pentru fanii acestor doua brand-uri, dar, mai ales, pentru impatimitii sporturilor si aventurilor pe munte, aceste modele sunt deja un must-have al anului in curs.

Noul brevet Air Max – dedicat persoanelor solide

Noul sistem de adidasi pentru barbati Air Max patentat de cel mai mare producator de la nivel mondial, Nike, are la baza tehnnologia cu perne de aer pe toata talpa, la volum maxim, ceea ce o face sa fie preferata de catre persoanele solide sau cele care practica, in mod frecvent, activitati in care impactul cu solul este puternic, cum ar fi alergatul sau urcarile pe pante abrupte. Realizata cu mult profesionalism si dupa indelungate studii, talpa sa exterioara este construia pe baza unui model de cauciuc translucid, cu zone intarite in tiparul Waffle inversat, cu crampoane mici si dese, pentru a asigura o amortizare optima si dispersarea socului la impact cu solul, in timp ce exteriorul acestor adidasi de barbati este creat din dintr-un material prevazut cu microperforatii, pentru ventilare si confort termic optime in timpul purtarii.