askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Cele mai bune parfumuri pentru barbati in 2012

Cele mai bune parfumuri pentru barbati in 2012

1/19487
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
In momentul in care iti alegi un parfum trebuie sa iei in considerare, in primul rand, modul in care miroase acesta pe pielea ta si modul in care il percepi tu. Totusi, in afara de acest lucru trebuie sa te mai gandesti si la alte aspecte precum raportul calitate-pret, unicitate aromelor, rezistenta mirosului si opinia expertilor.

Acqua Di Gio - Giorgio Armani

Desi a aparut prima oara in anul 1996, Acqua Di Gio - Giorgio Armani este inca cel mai apreciat si bine vandut parfum din toata lumea. Acesta reprezinta un mix perfect de senzualitate si masculinitate si poate fi utilizat atat ca parfum de zi, cat si ca parfum de seara.

Davidoff Hot Water

Davidoff Hot Water a aparut in 2009 si este un mix perfect de aroma fresh, dulce si condimentata. Parfumul este ideal pentru o intalnire cu o femeie, mai ales pe parcursul serii, insa poate fi utilizat si atunci cand vrei sa atragi atentia femeilor.

Ungaro III

Ungaro III este cel mai ieftin parfum pe care il poti gasi la o calitate excelenta. Acesta este foarte puternic, rezista o perioada indelungata de timp si miroase chiar foarte bine.

Ungaro III are un miros masculin, indraznet si foarte sexy.

Obsession By Calvin Klein

Obsession de la Calvin Klein a ramas unul dintre cele mai populare parfumuri, incepand din anul 1986. In plus, acesta se numara printre aromele fructate si patrunzatoare, dar sexy si masculin in acelasi si timp.

One Million - Paco Rabanne

Paco Rabanne promoveaza intens parfumul One Million, mai ales ca acesta a fost foarte bine primit de catre barbati inca din anul 2008.

One Million se adreseaza in special barbatilor care frecventeaza cluburile si barurile - parfumul reuseste sa fie puternic si aromat chiar si in spatiile mici, aglomerate si imbacsite cu fum de tigara.