askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Cei mai stilati barbati ai lunii februarie 2013

Cei mai stilati barbati ai lunii februarie 2013

3/31137
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
ï¿‚Starurile ne-au aratat in aceasta luna cat de inspirate sau neinspirate sunt. Unii actori sau muzicieni ne-au impresionat, altii ne-au facut sa ne intrebam unde le-a fost capul.

Cele mai importante aparitii stilate au fost cele de la premiile Oscar din acest an, o parte la London Fashion Week.

La evenimentul din urma am avut indoieli in privinta artistului Theophilus London, care a adoptat un look downtown, cu palarie de fetru cu boruri largi, un look care nu vine bine chiar oricui. Desi uneori merge prea departe, de aceasta data lui London i-a iesit bine. Din pacate nu a reusit sa ajunga in primele cinci selectii de stil.

Pe lista neagra au ajuns Joseph Gordon-Levitt care a pozat intr-o pereche de jeans nu tocmai potrivita si Bruno Mars, care s-a prezentat pe scena cu niste haine neinspirate demne de un individ de cartier.
George Clooney
In general barba te face sa arati bine, chiar daca la serviciu este mai indicat sa te barbieresti. Clooney a aratat foarte stilat la Oscaruri in acest an, cu o barba aranjata, tunsa cu stil, asortata la un costum elegant.


Adam Levine
Levine a aratat ca are simtul stilului in aceasta luna, cand a ales sa renunte la jeans si a purtat un costum gri cu doi nasturi. Si cu un pic de barba.

[caption id="attachment_31139" width="560"] sursa: http://www.cafleurebon.com[/caption]

Jay-Z
In aceasta luna, invitat la inaugurarea lui presedintelui Obama si la interviul cu Oprah, Jay-Z ne-a aratat ca stie cum sa aiba un look fantastic in costum. Sau poate primeste sfaturi bune.


Robert De Niro
La varsta de 69 de ani, De Niro arata mai bine decat multi alti colegi de breasla mai tineri. Actorul a venit la Oscarurile din acest an cu un costum Giorgio Armani intr-un singur nasture si cu rever ascutit. A aratat foarte mult stil si bun gust.

[caption id="attachment_31142" width="594"] sursa: www.zimbio.com[/caption]

Jason Schwartzman

Desi mustacioara lui are tendinta sa-ti distraga atentia, costum sau navy in doi nasturi contrabalanseaza perfect si ii da un look stilat. Camasa si papionul completeaza tinuta de minune.

[caption id="attachment_31146" width="500"] sursa: http://www.evilbeetgossip.com[/caption]