askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Ce alegi intre Barricade si Neo?

Ce alegi intre Barricade si Neo?

calendar_month 16 Nov 2015, 00:00
Lupta dintre modelele recent aparute de la Adidas, respectiv Barricade si Neo este una destul de stransa atat pe piata nationala, cat si pe cea internationala. Ceea ce este ciudat la acest duet este faptul ca se desfasoara intre doua modele cu totul si cu totul diferite, care nici macar nu au acelasi public tinta.

In timp ce Adidas Barricade sunt pantofi sport destinati in exclusivitate purtatorilor masculini, Adidas Neo se adreseaza si publicului feminin iubitor de vestimentatie sportiva. Mai mult decat atat, primul model este destul de agresiv in ceea ce priveste designul, este confectionat din materiale ferme si foarte rezistenta si confera piciorului o siguranta sporita si o stabilitate pe care nu le ofera alte modele similare. Cel de-al doilea model, Adidas Neo, sunt mai degraba incaltari fashion, cu aspect de gheata, ce pot fi purtate mai degraba in afara terenului sportiv.

Daca dilema ta este alegerea unei singure perechi dintre Adidas Barricade sau Neo, trebuie sa te gandesti in primul rand ce implica nevoile tale. Daca iti doresti stabilitate si longevitate, acesti adidasi originali Barricade ar trebui sa reprezinte alegerea ta. Aceste calitati vor fi insa intalnite si la Neo, insa fermitatea si rigiditatea primilor nu pot fi comparate cu flexibilitatea, elasticitatea si masa redusa a celui de-al doilea model. A alege intre Barricade sau Adidas Neo este ca si cum ai compara mere cu pere.

Daca despre calitatile primului model am vorbit deja, trebuie sa stii ca cel de-al doilea iti va oferi o stabilitate sporita si iti va proteja laba piciorului, datorita inaltimii lor ce urca pana deasupra gleznei. In plus, acestia pot fi folositi fara probleme pentru accesorizarea unei tinute smart casual si, fara indoiala, vor fura multe priviri si complimente, tocmai pentru ca au un design deosebit. In plus, sunt un model unisex, present si in rafturile cu incaltari sport pentru femei, asa ca te poti folosi de asta oricand iti doresti sa te asortezi cu prietena ta.

 

Cauta in site