Aurul rose - din nou la moda
1/10820
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Exista piese in garderoba unei femei care vor fi intotdeauna in trend: rochia neagra, sacoul clasic si accesoriul care te ajuta intotdeauna sa iesi din anonimat.

Iar in ceea ce priveste tendintele bijuteriilor pentru Toamna/Iarna 2013- 2014, aurul rose este piesa clasica ce se adapteaza perfect oricarui stil!

Colectia Oxette Toamna/Iarna 2013-2014 transforma texturile metalice unice ale aurului rose in vedeta sezonului, indiferent daca optezi pentru piesele statement cu forme indraznete sau cele clasice cu design simplu.

Colierele Oxette din aur rose renunta la stridenta finisajelor argintii sau aurii, astfel ca reflexiile pastelate ale acestora reprezinta un mod perfect de a complimenta nuantele delicate ale oricarui tip de piele. Culorile puternice ale
pietrelor semipretioase: albastru-marin, verde-safir si rosuᅡ contrasteaza in mod estetic cu delicatetea feminina a cromaticii roz-metalic.

Culoarea si finisajul aurului rose reprezinta totodata elementul de legatura ce asigura versatilitatea cu care fiecare piesa poate fi incorporata in stilul vintage-boem sau cel modern¬androgin: inelele statement cu pietre supradimensionate,
bratarile cu insertii de piele si pandantivele in forme excentrice.

In cazul cerceilor Oxette, textura aurului rose reprezinta fundalul perfect pentru a evidentia stralucirea vibranta a pietrelor de zirconiu si luxul excentric pe care acestea le insufla fiecarei piese.

Ceasurileᅡ Oxette reinterpreteaza stilul elegant-retro prin combinatiile excentrice de forme si materiale: cadrane rotunde incrustate cu pietre pretioase si curele puternice cu reflexiile metalice ale aurului rose.

Pentru toate fashionistele care vor sa fie intotdeauna in trend, aurul rose este un vis devenit realitate: este metalul perfectᅡ care se poate adapta oricarui stil, poate fi combinat cu alte piese de texturi si culori diferite sau poate face un
statement doar prin cromatica moderna!

Piesele colectiei Oxette Toamna/Iarna 2013-2014 pot fi comandate online pe site-ul http://www.bijuteriisiaccesorii.com/ᅡ sau in magazinele din: Afi Palace Cotroceni, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Constanta City Park Mall, Constanta Maritimo Shopping City, Cluj Polus Center.