askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  Alege portofelul potrivit: 5 cele mai tari portofele in 2012 - GALERIE FOTO

Alege portofelul potrivit: 5 cele mai tari portofele in 2012 - GALERIE FOTO

1/19491
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Portofelul este un accesoriu indispensabil unui barbat. Acesta trebuie ales cu mare grija, nu doar pentru functionalitate, cat si pentru calitate si pentru aspect. Iata cateva dintre cele mai apreciate portofele in anul 2102.

Tumi Monaco

Acest portofel este realizat dintr-o piele de foarte buna calitate si poate fi utilizat nu doar pentru a tine banii, ci si pentru a depozita cardurile sau cartile de vizita. Modelul portofelului este unul foarte simplu si elegant si se incadreaza inc ategoria portofelelor de lux.

Pret: 78 $

Clip magnetic

Daca iti doresti sa ai un simplu suport pentru bani, acest portofel magnetic este foarte practic si util. Este adevarat ca nu poti depozita in acesta prea multe bancnote, astfel incat magnetul sa functioneze bine, insa este un accesoriu simplu si de efect.

Pret: 5 $

Portofel Royce

Acest portofel este deosebit de subtire si nu ocupa prea mult spatiu in buzunarul tau. Aproape ca nu il vei simti. Totusi, acest lucru inseamna ca nu il poti umple cu teancuri de bancnote, ci mai degraba cu strictul necesar si cu mai multe carduri.

Pret: 27 $

Tumi Meridian

Tumi Meridian este unul dintre cele mai apreciate si cumparate portofele in anul 2012. Acesta este spatios si are locuri speciale pentru bani, carduri si carti de vizita. Accesoriul este realizat dintr-o piele foarte fina si de buna calitate.

Pret: 60 $

Tumi Vector

Un alt portofel-clip foarte interesant este Tumi Vector, care vine intr-o combinatie reusita de negru si rosu. Acesta poate fi utilizat doar pentru depozitarea bancnotelor si vine cu un magnet foarte puternic, astfel incat sa nu stai cu grija faptului ca ai putea pierde banii.

Pret: 45 $