askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  8 Obiceiuri ale unui barbat stilat

8 Obiceiuri ale unui barbat stilat

3/33674
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Un barbat stilat este unul mereu pregatit, care are grija la detalii si este preocupat de imaginea personala. Oricat de incarcat ar fi programul tau sau cat de putin timp ai avea, cateva minute acordate pe saptamana unor aspecte importante vor avea efecte notabile.
Frizeria de incredere
Nu iti neglija parul! Poti sa ai grija de toate celelalte, insa daca uiti de par ai stricat totul. Gaseste-ti o frizerie de incredere unde sa iti aranjezi frizura o data pe luna.
Ai grija de haine
Atat timp cat ai grija de hainele tale si cureti corespunzator, acestea vor rezista in timp si vor arata ca noi. Pastreaza-ti hainele in sifonier, pe umerase de lemn si cu spatiu intre ele ca sa nu se sifoneze.
Mai multe perechi
Cand gasesti ceva care iti vine excelent si te avantajeaza, cumpara mai multe perechi din acel articol, macar doua. Mai ales daca articolul vestimentar in cauza este unul pe care il porti des.
Croitor si curatatorie
Cum nu tot timpul vei gasi costume de haine fix pe marimea ta, vei avea nevoie sa ai un croitor priceput la care sa apelezi, plus o curatatorie de incredere. Aceste doua lucruri fac parte din secretele unui barbat cu adevarat stilat.
Uita-te constant dupa haine
Fie pe magazinele online, fie in magazinele din drumul tau spre casa, uita-te constant dupa haine, chiar si fugitiv. Cumpara insa rar, cand gasesti ceva cu adevarat util si care se potriveste personalitatii tale.
Atentie la moda
Un barbat stilat este atent la noile trenduri in materie de vestimentatie, insa nu urmeaza tendintele orbeste. Unele tendinte pot fi in detrimentul tau, asa ca alege sa porti doar ceea ce te satisface cu adevarat.
Parfumul specific
Parfumul joaca un rol foarte important si contribuie la sex-appeal-ul unui barbat adevarat . Asa ca, atunci cand descoperi un parfum care iti vine bine, pastreaza-l.
Pregatirea hainelor
Un om stilat este unul mereu pregatit si atent la imaginea personala. Mai ales atunci cand ai o intalnire de afaceri sau un eveniment important. Pregateste-ti cu o seara inainte toate hainele pe care le vei purta, cu tot cu accesorii.