askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  5 Outfit-uri masculine care le atrag pe femei

5 Outfit-uri masculine care le atrag pe femei

3/31771
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Care sunt vestimentatiile masculine care le atrag cel mai mult pe femei Doamnele sunt in secret atrase in mod deosebit de cateva clisee standard, care le accelereaza ritmul cardiac.

Felul in care te imbraci poate sa te faca sa pari cool si atragator, asa ca profita de acest lucru si poarta tot timpul doar haine care te avantajeaza.

Intrebate care sunt hainele pe care le considera cele mai hot la barbati, doamnele au dat raspunsurile pe care le vei vedea mai departe.
Camasa neagra sau tricoul negru
Camasile negre sunt foarte sic si te fac sa arati interesant pentru femei. Un barbat intr-o camasa neagra care-i vine bine este un magnet pentru privirile (aproape) tuturor doamnelor. La fel functioneaza si un tricou negru in V, care sa nu fie larg.

[caption id="attachment_31775" width="500"] sursa: www.myntra.com[/caption]

Haine tineresti vintage
Hainele de liceean sau student in genul geek sau hipster sunt extrem de sexy, iar femeie (chiar daca nu recunosc), sunt atrase de acest stil numit "Ivy League". Tesaturile groase si puloverele cat mai pe masura ta ar trebui sa isi faca treaba de minune. Nu fi extrem de vintage si ai grija cum ti se aseaza: ideal e sa arati ca un profesor atractiv, nu ca un student.

[caption id="attachment_31776" width="620"] sursa: abeautifulmess.typepad.com[/caption]

Haina de piele cu jeans
Haina de piele neagra sau maro a fost mereu o piesa de rezistenta a barbatilor cu atitudine de rockstar, care asortata la o pereche de jeans iti da un look foarte cool. Iar femeilor li se cam inmoaie genunchii cand vad un asemenea barbat. Ia exemplu de la James Dean.

[caption id="attachment_31777" width="363"] sursa: livefastmag.com[/caption]

Hainele muncitoresti
Nu ne referim aici chiar la fantezia cu instalatorul, insa un look inspirat din haine de muncitor le atrage pe doamne. Adica o pereche de incaltaminte mai robusta, materiale mai dure si o jacheta facuta sa reziste sunt articole care, pe langa faptul ca sunt foarte la moda, iti subliniaza latura masculina si puternica.

[caption id="attachment_31782" width="600"] sursa: styleclone.com[/caption]

Costumul croit bine
Costumul pe care il porti nu este numai o modalitate eleganta de a te imbraca, ci si o imagine care pe femeile adora sa o vada. Un individ pe care costumul rafinat vine ca turnat este unul care are succesul la femei asigurat.

[caption id="attachment_31783" width="500"] sursa: wicsy.com[/caption]