askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  5 Lucruri esentiale in garderoba unui burlac

5 Lucruri esentiale in garderoba unui burlac

3/32287
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Atunci cand esti single, fie ca locuiesti singur sau nu, ai tendinta sa nu iei lucrurile prea in serios, deoarece nu exista nimeni care sa iti impuna vreo restrictie. Si te simti minunat!

Ai grija totusi la stilul de viata pe care il duci, nu exagera cu neglijenta.

Sa fii relaxat este un aspect, iar sa fii neingrijit e cu totul altceva. Iata cateva ponturi care sa iti mentina garderoba pe lina de plutire, astfel incat sa o duci bine si cu dragostea si cu prietenii.
Negru
Negrul este culoare care te salveaza. In acele zile cand nu gasesti macar o camasa purtabila la intalnirea cu fata aceea care iti place, camasa neagra este solutia salvatoare. In aceeasi maniera, un tricou negru fa rezolva treaba cand ai nevoie de o costumatie casual. Merge de minune cu geaca ta de piele neagra.

[caption id="attachment_31775" width="500"] sursa: www.myntra.com[/caption]

Pantofii de doua feluri
Este la fel de important sa ai in dulap cel putin o pereche de pantofi confortabili, cool si colorati si cel putin o pereche de pantofi trendy si de calitate pentru evenimentele formale. Incearca sa-ti mai cumperi si alte modele din fiecare fel.

[caption id="attachment_32304" width="550"] sursa: www.trendvogue.net[/caption]

Lenjerie intima
Lenjeria intima a barbatilor burlaci este un test pentru domnisoarele aduse acasa. Nu iti lasa boxerii pentru spalat aruncati peste tot daca vrei sa faci o impresie buna, iar pe tine este esential sa ai mereu lenjerie proaspat luata de pe franghie.


Jeans
Cu denimul mergi la sigur, deoarece acest material ii avantajeaza in orice ipostaza pe barbati. Asta nu inseamna ca trebuie sa porti acea pereche de jeans la infinit! Poarta prin rotatie perechile pe care le detii si fa rost de una care sa iti vina ideal si sa poate fi asortata la aproape orice tinuta. Daca observi ca ai o croiala care nu te mai avantajeaza, cumpara una care iti sta ca turnata.

[caption id="attachment_32305" width="440"] sursa: love4culture.com[/caption]

Picatura de stil
Cireasa de pe tort este depasirea trendurilor pe care le tot vezi in reviste si in vitrina. Experimenteaza cu hainele si accesoriile pe care le detii, incrucisandu-le intre ele pana cand descoperi look-uri noi care te avantajeaza. Un papion colorat, o cravata nebuna, o esarfa colorata sau o pereche de pantaloni cu un print amuzant sunt elementele care te vor face mai interesant.

[caption id="attachment_32306" width="552"] sursa: thebestfashionblog.com[/caption]