askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  4 stiluri vestimentare celebre pe care sa nu le urmezi

4 stiluri vestimentare celebre pe care sa nu le urmezi

2/28216
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Printre celebritatile masculine exista si barbati pentru care termenul de "stil vestimentar" este o nebuloasa. Unii n-au nici ᅡcea mai vaga idee despre ce inseamna asortarea culorilor si nici cea mai mica urma de simt estetic.ᅡ

Iata care sunt vedetele masculine cu cele mai penibile stiluri vestimentare! Ai grija sa nu te inspiri!
1. Russell Brand
Putini stiu ca in trecut Russell Brand era un tip dolofan bine si cu prea putin sex-appeal. Bine, unele lucruri nu s-au schimbat deloc. Banii nu l-au determinat pe Russell sa-si angajeze un stilist sau macar sa puna mana pe cate o carte de moda. Tot ce face comediantul este sa-si cumpere cele mai scumpe obiecte vestimentare si sa le arunce pe el complet random.2. Ashton Kutcher
OK, a fost o moda anii trecuti si s-a dezvoltat o adevarata manie pentru caciulile beanie, dar Ashton Kutcher pare sa nu fi inteles ca trendurile vin si pleaca. Probabil Ashton s-a inspirat de la Johnny Depp, care nu se desparte de palarii niciunde, dar totusi ... ᅡe o diferenta. Nu, nu e deloc cool sa mai porti caciula si costum!


3. John Travolta
Nu stim daca trece printr-o perioada de rebeliune sau pur si simplu si-a pierdut inspiratia in materie de moda. Da, vorbim despre John Travolta, care a ales sa-si lase cioc si chelie bogata, pe care le-a "asortat" cu vesnicele esarfe arabe si lant de doua degete. Nu, nu-i un exemplu de urmat!


4. Axl Rose
Oho, acum incepe distractia! La cate inimi frangea Axl Rose in anii '90 in randul femeilor, nu ne-am fi asteptat sa ajunga in asa hal. Nu vorbim de faptul ca s-a ingrasat, ci de stilul vestimentar care ne lasa fara cuvinte.