askmen.ro  »  LifeStyle  »  Fashion  »  10 Frizuri pe care le detesta femeile

10 Frizuri pe care le detesta femeile

3/32033
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Este un lucru dovedit cum ca femeile pun mare pret pe felul in care iti coafezi podoaba capilara, mai ales cand isi fac prima impresie.

Daca ai sansa sa creda ca acea frizura care nu i-a placut a fost doar o intamplare nefericita, ai scapat. Insa daca persisti, va incepe sa-si faca o parere gresita despre tine.

Iata care sunt frezele pe care femeile le detesta la barbati. O combinatie de doua sau trei din pieptanaturile prezentate mai departe poate fi fatala.
Pieptanat peste chelie
Este un lucru cunoscut in materie de stil ca acest fel de a-ti purta parul este pe cat de penibil, pe atat de neatragator. No-no!

[caption id="attachment_32040" width="278"] sursa: odee.com[/caption]

Faux-hawk
Creasta falsa pe care o poarta tinerii nu mai este de mult timp la moda, am vazut-o excesiv si deja nu mai are farmec. Ori iti faci o creasta adevarata, ori cauti alta frizura.

[caption id="attachment_32043" width="350"] sursa: www.sodahead.com[/caption]

Soldatul
Tuns scurt si cu bretonelul mai mare Femeile detesta acest mod de a-ti purta parul. Daca vrei stil, e momentul sa incerci altceva.

[caption id="attachment_32044" width="300"] sursa: menshair.about.com[/caption]

Castron
Barbatii care poarta parul castron denota lipsa de stil, dar si de putere financiara. Femeile simt ca nu vei avea bani sa le scoti la prima intalnire.

[caption id="attachment_32047" width="320"] sursa: filescafe.com[/caption]

Varfuri decolorate
Pe langa faptul ca arati ca ai prea mult timp liber si nu te preocupi cu chestiuni cu adevarat importante, arati si ca te duci la coafor. Nicio femeie nu vrea sa isi imagineze un tip la salon.

[caption id="attachment_32052" width="369"] sursa: vh1.com[/caption]

Cornrows
Aceste codite impletite au devenit un stereotip atat de uzat, incat striga de la o posta ca iti place muzica rap si ca iti doresti sa ajungi un star. Plus ca pari un pic golan, iar femeile nu sunt incantate de asta.

[caption id="attachment_32053" width="260"] sursa: lifeandluxury.hubpages.com[/caption]

Plin de gel
Patreaza freza teapana pentru ocazii rare. Femeilor le place sa-si plimbe degetele prin parul tau, iar daca ai freza "cascheta" nu le vei impresiona. Plus acele bobite de gel ramase... le vor oripila.

[caption id="attachment_32068" width="227"] sursa foto: buzzle.com[/caption]

Breton pe frunte
Pieptanaturile care iti aduc bretonul pe toata fruntea sunt depasite si te limiteaza. Nu arata foarte bine cand transpiri, iar pentru femei e cam turnoff. De exemplu, Justin Bieber.

[caption id="attachment_32055" width="313"] sursa: spacejustinbieber.blogspot.com[/caption]

Tepi
Tepii nu se mai poarta de pe vremea dinozaurilor, asa scapa de ei cat mai repede.

[caption id="attachment_32056" width="370"] sursa: mensfashion.about.com[/caption]

Desenele din par
Cand esti tuns scurt, ar fi o idee minunata daca nu ti-ai tunde linii si modele pe cap. Te fac sa arati ca un incult si cu siguranta lipsit de stil.