askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  Vin Bulgari

Vin Bulgari

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Bulgari se va lansa in curand si pe piata vinurilor. Presedintele marii companii italiene de moda, Paolo Bulgari, a cumparat o podgorie de 20 de hectare in apropierea casei sale din statiunea San Casciano dei Bagni.

Cunoscut mai ales pentru parfumurile si bijuteriile sale de lux, Bulgari a decis sa colaboreze in realizarea vinului cu cel mai renumit producator italian de vin, Riccardo Cotarella.

Munca la podgorie a inceput deja, iar vinul rosu realizat de Bulgari este destinat numai celor mai rafinati consumatori, care stiu sa aprecieze finetea si subtilitatea unui produs de calitate. Vinul va fi produs numai din struguri Sagiovese. De asemenea, pe podgorie mai sunt cultivati si struguri Vermentino care vor fi utilizati in producerea unui vin alb.

Desi pivnitele sunt pregatite pentru primirea vinului, Bulgari nu a anuntat cand va iesi mult asteptatul vin pe piata, dar se estimeaza ca va fi pana la sfarsitul acestui an.

Compania Bulgari a fost pusa in functiune inca din 1884, iar rafinamentul, luxul si eleganta bijuteriilor produse aici au cucerit intreaga lume.

Cele mai mari si mai renumite magazine ale acestei marci sunt la Roma, Paris, Londra, New York, Los Angeles si Dubai, semn ca gustul pentru eleganta si distinctie nu cunoaste margini.

Andrei Georgescu, AskMen.ro
 

Cauta in site