askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  Mananca pe ritm de Zorba

Mananca pe ritm de Zorba

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Souvlaki, branza feta proasptata, salata tzatziki, incununate cu ouzo, un fel de tuica a grecilor. Pasiunea lor pentru lucrurile simple este reflectata si in mancarurile traditionale, bine condimentate. Printre cele mai cunoscute specialitatile ale lor se numara si preparatele din peste si fructe de mare. Uleiul de masline transforma orice mancare intr-un deliciu, iar deserturile cu miere sunt absolut senzationale. In Bucuresti sunt o multime de restaurante grecesti, trebuie numai sa vrei sa mergi.

Restaurantul Mythos

Il gasesti pe strada Costache Negri, la numarul 28. Picturile murale intruchipand zeitatile grecesti si mancare traditionala atent gatita sunt definitorii pentru acest local.

Restaurantul Mesogios

Amplasat pe strada Jean Louis Calderon 49, restaurantul este extrem de apreciat deoarece reprezinta un adevarat rasfat pentur iubitorii de peste proaspat mediteranean. O particularitate a acestui local, foarte apreciata de clienti, este faptul ca va puteti alege singuri pestele si fructele de mare dorite chiar din vitrina frigorifica. Motto-ul acestui restaurant este ca clientul are mereu dreptul sa aleaga, iar alegerea lui va fi respectata 100%.

Restaurantul El Greco

Acest local este pozitionat pe Bd.Decebal, nr.17. Vei regasi aici temperamentul vulcanic al grecilor reflectat in mancaruri, iar muzica traditionala iti va incanta pur si simplu auzul.

A.G, AskMen.ro
 

Cauta in site