askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  Gaseste-ti noua casa in Complexul Central Park Bucuresti

Gaseste-ti noua casa in Complexul Central Park Bucuresti

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Atunci cand te decizi sa locuiesti intr-un complex de lux, ai in general doua mari alegeri: fie vrei sa te stabilesti in afara orasului, intr-un asamblu de case, pentru a scapa de tumultul orasului si a te bucura de linistea si confortul unei vile sptioase, fie alegi unul dintre numeroasele apartamente nou construite cat mai aproape de centrul orasului, pentru a fi cat mai aproape de orice punct de interes. Acest lucru este valabil oriunde in tara, dar mai ales in Bucuresti, orasul cel mai important, cel mai atractiv in acest moment dar si cel mai aglomerat.

Iar daca varianta unei case intr-una din zonele limitrofe Bucurestiului nu te multumeste, distanta mare si calitatea drumurilor fiind cel mai probabil factorul principal de nemultumire, poti oricand sa te reorientezi spre cea de-a doua varianta. In acest moment poti sa gasi oferte convenabile in blocuri noi construite, construite intr-o zona centrala ca Stefan cel Mare, precum complexul Central Park din Bucuresti.

Complexul Central Park este situat in sectorul 2, la distante reduse de cele mai importante locatii din Bucuresti. Astfel, te vei afla la doar 5 kilometri de Palatul Parlamentului, la 1.6 km de Piata Romana si la 15 km de Aeroportul Otopeni. Mai mult decat atat, ai de ales intre trei cladiri diferite, in regim P+10 sau P+11 etaje, inconjurate de spatii verzi si realizate la cele mai noi standarde de constructie, cu garaj subteran si multe alte facilitati. Inainte insa de a vedea care sunt beneficiile aduse de ofertele de vanzare apartament complex Central Park sa aruncam o privire aasupra a ce inseamna sa locuiesti in centrul unei metropole asa cum este Bucurestiul.

Apartamentele centrale- in continuare cele mai cautate

Apartamentele centrale sunt, in toata lumea, unele dintre preferatele persoanelor care isi doresc sa isi intareasca statutul. Asta pentru ca nu oricine are sansa sa locuiasca in centru, mai ales intr-un oras mare asa cum este Bucurestiul. In primul rand, aceste zone sunt locuite si de unele personalitati importante sau de oameni cunoscuti, cu care vei putea sa fii vecin mai apropiat sau mai indepartat.

Chiar mai important decat atat este faptul ca vei fi aproape de toate evenimentele importante din oras. Vei avea in vecinatate unele dintre cele mai bune si diverse restaurante, cluburi si centre comerciale. Iti vei putea face cumparaturi de unde vrei tu, fara sa te deplasezi prea mult pentru a ajunge in zonele respective. Iar daca te gandesti si la educatia copiilor, trebuie sa stii ca scolile si liceele bune se gasesc in cea mai mare proportie tot in zonele centrale ale Capitalei.

Un alt avantaj este oferit de posibilitatile financiare. Un apartament in zona centrala va fi intotdeauna unul scump si daca vei fi nevoit sa il vinzi, poti sa obtii mereu o suma destul de mare in schimbul sau.

Avantajele apartamentelor de lux din complexul Central Park

Complexul rezidential Central Park situat in zona centrala a capitalei isi intampina viitorii locatari cu trei cladiri spatioase, fiecare cu numeroase apartamente. Acestea cuprind nu mai putin de 431 de apartamente de 2, 3, 4 sau 5 camere si chiar duplexuri, in timp ce numarul locurilor de parcare din garajele subterane se ridica la 739, adica aproape dublu, ceea ce inseamna ca majoritatea famiilor vor putea sa beneficieze de doua locuri de parcare.

Mai mult decat atat, locatarii vor avea parte si de o gradina interioara complexului, una spre care vor avea vedere indiferent de apartamentul cumparat. La aceasta vor avea acces doar locuitorii zonei, in timp ce intrarea in complex se va realiza pe baza de cartele. In plus, el va fi supravegheat non stop de camere de luat vederi, inclusiv pe timp de noapte. Si, nu in ultimul rand, ansamblul este si pazit prin doua posturi fixe, situate la cele doua intrari si de unul mobil, de patrula, asigurand protectia si siguranta locatarilor.Chiar daca apartamentele se bucura de o mare diversitate din punct de vedere al suprafetei si al planului camerelor, acestea se bucura si de foarte multe dotari comune, mai ales in ceea ce priveste finisajele si materialele utilizate. Fiecare apartament este izolat termic si fonic, are tamplarie din aluminiu de tip termopan si este dotat cu un aparat de aer conditionat. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale comune pentru fiecare tronson si exista o contorizare separata pentru fiecare apartament pentru apa, caldura si energie electrica. Scarile blocurilor sunt deservite de cate doua lifturi moderne mereu la indemana locatarilor.

Va invitam sa vedeti oferta de vanzare a apartamentelor din complexul Central Park, unde te poti bucura de confortul maxim oferit si de locatia centrala din Bucuresti. Pe site-ul www.apartamentcentralpark.ro puteti gasi un apartament de vis. Transformati-va acum visul in realitate!

 

Cauta in site