askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  5 tipuri de barbati care le alunga pe femei

5 tipuri de barbati care le alunga pe femei

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Ce vor femeile O intrebare care a produs indelungi dezbateri de-a lungul anilor, o intrebare care a generat studii, carti publicate...

Si totusi, un raspuns clar pare sa intarzie sa apara. Si normal, daca ne gandim ca suntem diferiti si practic nu toate femeile actioneaza la fel. Cu toate acestea, daca vorbim despre tipologiile masculine de care anumite femei se feresc, atunci lucrurile stau putin diferit.

Iata 5 tipologii descrise de site-ul yourtango.com

1. Cel care vrea sex rapid
Barbatii care se grabesc sa faca sex nu sunt prea bine vazuti de femei. Si asta chiar daca unii dintre ei se uita in ochii fetelor si le spun - "nu am mai simtit pentru nimeni asta".

Ei sunt niste jucatori si vor faca orice ca sa intre in patul unei femei. O femeie care are chef de sex, poate opta pentru un astfel de barbat, insa una care vrea altceva, cu siguranta ca va incerca sa fuga.

2. Barbati care au probleme de implicare
Este genul de barbat care spune ca nu vrea o relatie. Oricare ar fi motivatia lor, acesti barbati nu vor sa se implice intr-o relatie.

3. Barbatul care nu stie ce vrea
Femeile fug de barbatii care-si urasc job-ul sau care nu stiu ce vor de la viata lor. Sunt indecisi, confuzi si nu ii ofera unei femei stabilitatea de care are nevoie.

4. Artistul neinteles
Este greu de citit, are stari mixte - poate trece cu usurinta de la iubire la ura, se teme de prea multa atentie, iar daca nu e bagat in seama se supara. Ei viseaza la femeia ideala si, pe masura ce trece timpul, nicio femeie nu este capabila sa se ridice la asteptarile lor.

5. Abonatul la relatii
Femeile sunt atente la barbatii care sar dintr-o relatie in alta, fara pauze. Pentru multi, cel mai bun loc in care te poti ascunde de propria persoana este o relatie. Sunt barbati plini de frustrari, au mari probleme cu trecutul lor si nu vor ezita sa faca comparatii cu fostele, sa caute defecte. Nu sunt tocmai barbatii cu care o femeie si-ar dori ceva serios.

 

Cauta in site