askmen.ro  »  LifeStyle  »  Stil  »  4 tipuri de genti barbatesti pe care fiecare domn trebuie sa le aiba

4 tipuri de genti barbatesti pe care fiecare domn trebuie sa le aiba

4/46528
calendar_month 18 Nov 2022, 00:00
Deși sunt accesorii asociate, în general, femeilor, gențile au devenit indispensabile și pentru bărbați, mai ales în cazul celor care țin la etichetă. Este inestetic să ai buzunare pline, chiar dacă adopți o ținută casual și atunci este necesar să ai în garderobă câteva tipuri de genți pe care să le porți în funcție de outfit și ocazie.

Iată care sunt tipurile de genți pe care ar trebui să le aibă orice domn:

Rucsac

Este foarte la modă și foarte versatil, putând fi purtat chiar și cu ținute mai pretențioase, în funcție de materialul din care este realizat. Gadgeturile pentru bărbați, indiferent de numărul lor, au loc într-un rucsac, pentru că este încăpător, iar acesta este marele lui avantaj. Cele mai multe rucsacuri sunt compartimentate, astfel că vei avea posibilitatea să-ți organizezi foarte bine lucrurile pe care ai nevoie să le iei cu tine. Un rucsac poate fi folosit pentru echipamentul de sală, la plimbări și, dacă este din piele sau din alt material de calitate, poate fi purtat chiar și la ținute mai formale.

Este genul de geantă care spune despre un bărbat că este modern și are marea calitate că îți lasă mâinile libere, iar greutatea bagajului este distribuită uniform.

Geanta business (servieta)

Le găsești în mai multe variante, cu mărimi diferite, de mână, de umăr, cu un singur compartiment sau mai multe, în culori variate. Este tipul de geantă pe care trebuie să-l aibă orice businessman, dar și bărbații cu joburi care ar trebui să transmită o anumită prestanță. O servietă îți permite să porți cu tine laptopul, tableta, documente și tot felul de dispozitive necesare în activitatea pe care o desfășori.

De regulă, servietele sunt realizate din piele naturală, dar sunt și variante din imitații foarte fidele și de foarte bună calitate.

Borseta

Sunt foarte practice și au revenit puternic în trend, după ani buni în care au fost considerate accesorii demodate. Evident, o borsetă trebuie purtată într-un anumit fel și este potrivită cu outfituri mai lejere, iar sfaturi în această direcție vei găsit pe Hype and Style. Cert este că sunt extrem de utile și îți oferă spațiul necesar pentru chei, telefon, portofel și alte mici obiecte pe care le-ai băga în buzunare. Este tipul de geantă ideal pentru vacanță, pentru că îți lasă mâinile libere și ai un control total asupra ei când te afli în locuri aglomerate.

Geanta de mână

Este o alternativă la rucsac și poate fi folosită pentru sală, birou sau deplasări scurte, când ai nevoie să ai la tine un rând de haine de schimb și articole de igienă. Evident, în funcție de materialul din care sunt realizate - textil, piele sau piele sintetică - pot fi purtate la anumite ținute.Foto: Pexels

Cauta in site