askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Unde poti juca squash in Bucuresti

Unde poti juca squash in Bucuresti

3/32824
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Daca pentru multi squash este o notiune incerta, undeva intre un accident si un fel de mancare exotica, sunt cativa care cunosc sportul asta si, mai mult, il si apreciaza. Squash-ul a aparut in Franta secolului al XVII-lea, intr-o forma usor diferita; jocul se numea "racquets" si presupunea lovireaᅡunei mingi,ᅡcu mana,ᅡde un perete. De acolo a luat amploare in Anglia, unde era jucat initial de elitele normande. Din cauza preturilor cerute pentru practicarea sa, a ramas mult timp un sport elitist.

In timp, squash-ul a adoptat rachetele din tenis, mai mici si mai usoare, si, desigur, salile de profil. In Romania este un sport inca necunoscut, iar principala problema sta in lipsa terenurilor., dar, in ultimii ani, tot mai multe sali au inceput sa apara si in Bucuresti. Daca esti pasionat de squash sau te atrage ideea ca poti sa practici unul dintre cele mai sanatoase sporturi, dupa cum spun cei ᅡde la Forbes, noi ti-am gasit cateva locuri in oras unde te poti lua la intrecere cu un partener si, desigur, cu peretii din jurul vostru.

Preturile sunt similare terenurilor de fotbal sau tenis si pleaca de la 60 de lei / o ora. Singura problema, fata de cele de fotbal, este ca impartiti costul in 2 sau 4.
Active Squash
La Active Squash poti inchiria o ora sau iti poti face abonament. Ai la dispozitie si echipament pentru inchiriat, daca nu ai asa ceva. Sala se afla pe Splaiul Independentei, nr. 319, Sectorul 6.


Squash4All
Este primul astfel de club de la noi. Cum este destinat din start squash-ului, iti asigura tot ce ai nevoie, de la sali la echipament. Programul este unul extins (10:00-24:00), iar sala se afla pe Calea Vitan 289.


Class Hotel
Locatia ofera mai mult decat terenul de squash. Ai la dispozitie echipament de inchiriat, dus, vestiare si chiar un instructor. Pe langa astea, te poti orienta si spre celelalte activitati fizice pe care le are la dispozitie hotelul: sala de fitness, sauna, salon de masaj, piscina si jacuzzi. Hotelul este in sectorul 1, pe strada Gareli 30 A.


Le Club
Si in satul francez (cartierul Aviatiei) poti juca squash, doar ca aici trebuie sa devii membru. Dupa ce ti-ai facut un card, poti avea acces la sala de squash, bazin, masaj, tae-bo si sala de forta/fitness.


World Class Marriott
Clubul hotelului este unul foarte bine pus la punct, cu o oferta variata de activitati: Squash, fitness, sauna, salon de masaj, piscina sau jacuzzi, vestiare, parcare si, desigur, instructor personal. Gasesti clubul in incinta hotelului, pe calea 13 Septembrie.