askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Unde jucam golf in Romania

Unde jucam golf in Romania

3/31683
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Golful este un joc al gentleman-ilor si al oamenilor de afaceri, care implica gandirea mai mult decat forta bruta. Cei care practica acest sport sunt de obicei considerati intelectuali si bogati, iar golful iti ofera acest statut.

In Romania, lectiile pentru incepatori costa de sase ori mai putin decat in restul Europei, adica in jur de 10 euro, asa ca ai un motiv in plus sa profiti.

La noi in tara sunt peste 20 de proiecte de teren de golf, iar trei se aflau in constructie in 2012.

Exista insa si cateva cu vechime, care au clienti dintrei cei mai rafinati si ofera atat inchiriere de echipament, cat si training pentru incepatori.
C.S. Profesionist de Golf "Lac de Verde", Breaza
Acesta este singurul teren de golf de lux din Romania si are noua gauri. Un teren dificil, aliniat la standarde internationale, Lac de Verde ofera si un spatiu de golf indoor. In plus, aici gasiti si terenuri de paintball, tenis sau pescuit sportiv.

http://www.lacdeverde.ro/


A.S. Club Tite Golf Resort, Recas, Timis
Terenul cu 9 gauri din Recas este cel de-al doilea omolgat in Romania. Club Tite Golf Resort ii apartine omului de afacari Dan-Liviu Tite si detine trasee atat pentru domni cat si pentru doamne. Ora de instruire personala este 40 de lei.

http://www.titegolfresort.comClubul de Golf Prof. Paul Tomita , Pianu de Jos, jud. Alba
Paul Tomita este unul dintre fondatorii Federatiei Romane de Golf si o personalitate cunoscuta a acestui sport, mai ales datorita pozitiei sale de profesor titlular la Country Club, fondat langa Bucuresti in 1972. Tomita a fost profesorul unor nume rezonante precum Regele Mihai si membrii ai marilor familii Stirbei, Brancoveanu, Cantacuzino sau Ghica. Costa 50 lei o ora de instruire driving range.

http://golfclubpaultomita.ro/Golf Country Club Bucharest, Zurbaua, langa Bucuresti
Clubul privat Golf & Country este partener al Swiss Golf & Leisure Development. Locatia ofera driving range si practice green pentru incepatori si ceea ce golferii romani spun ca este cel mai bun green de la noi.

http://www.golf-bucharest.ro/