askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  TVR transmite meciul Ungaria - Romania

TVR transmite meciul Ungaria - Romania

3/32210
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Pe 22 martie, meciul Ungaria ¬ Romania este in direct la TVR 1, TVR HD si online pe TVR+, iar pe 21 martie nu ratati Romania-Ungaria special!

Partida Ungaria ¬ Romania, meci al Nationalei din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014, se transmite in direct la TVR1, TVR HD si online, pe www.tvrplus.ro, in 22 martie. Reprezentativa de fotbal a Romaniei intalneste Ungaria incepand cu ora 21.30, pe Stadionul ¬Ferenc Puskas" din Budapesta, meciul fiind comentat pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin.

In aceeasi zi, inainte si dupa meci, Tudor Furdui analizeaza sansele romanilor la CM 2014 in cadrul unui Studio Fotbal, difuzat la TVR1, TVR HD si TVR+.

Partida va fi prefatata de o editie Romania-Ungaria special, realizata de Marian Olaianos, program transmis de TVR1 si www.tvrplus.ro, joi, 21 martie, de la ora 22.10. La Romania-Ungaria special, Marian Olaianos si Marius Mitran dedica peste 100 de minute de discutii si imagini istoriei recente a confruntarilor celor doua nationale.

Povestea celor mai spectaculoase intalniri Romania ¬ Ungaria, mai exact a partidelor din 1998, 1999, dar si a celor doua meciuri din 2001 va putea fi urmarita in editia speciala amintita. Telespectatorii vor putea atunci revedea imagini de la prima noastra victorie impotriva Ungariei, pe 5 iunie 1999, dar si de la prima victorie a tricolorilor la Budapesta, in octombrie 2001.

De asemenea, cei mai norocosi si mai fideli telespectatori vor avea sansa de a participa la un concurs pe Facebook, unde pot csstiga tricouri si fulare de suporter al echipei nationale, precum si baxuri de bere. Cei doi moderatori vor oferi mai multe detalii despre acest subiect in timpul emisiunii.