askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Turneul echipei nationale: Romania a dezamagit in fata Uruguay-ului

Turneul echipei nationale: Romania a dezamagit in fata Uruguay-ului

2/27591
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Selectionata Romaniei a disputat primul sau meci in turneul din Statele Unite si a pierdut in fata celor din Uruguay cu scorul de 2-0. Totusi, jucatorii adversi au fost blanzi, ei avand sansa de a invinge mult mai categoric. Romania a dormit pe teren, dupa parerea lui Dumitru Dragomir.

La acest meci amical, Romania a fost sustinuta din tribuna de aproximativ 5000 de romani, care au plecat dezamagiti de la stadion. Mutu chiar spunea ca cel mai rau ii pare de suporterii care au fost la meci si nu au vazut un spectacol al Romaniei.

Selectionerul Piturca a spus ca oboseala jucatorilor a fost unul din factorii determinanti. Si bineinteles ca de la oboseala au pornit si acele greseli individuale care au decis meciul.

Declaratii dupa meci:

`A fost o victorie meritata si fara dubii a Uruguayului. Puteau sa se desprinda mai clar si inainte de pauza. Oboseala si greselile individuale si-au spus cuvantul`
Victor Piturca

`Ne pare rau de suporteri ca au batut atata drum pana aici si nu am putut sa le oferim un rezultat mai bun`
Adrian Mutu

`Cu exceptia lui Mutu si a lui Cocis toti au fost niste adormiti pe teren. Acum mi-am dat seama o data in plus cat de important este acest turneu si cat de greu este faci o echipa nationala!`
Dumitru Dragomir

Zonker, Editor Askmen.ro

Cauta in site