Timisoara, fata in fata cu reactiunea
9/9570
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa demisia de o noapte a lui Hagi si infrangerea cu Sportul Studentesc, la Poli domneste o atmosfera teribila. Hagi este suparat, se intreaba daca nu cumva nu este un antrenor bun, daca nu cumva trebuie sa schimbe toata echipa, scapa de jucatorii care nu joaca ce spune el, ce mai, este haos.

Dupa ce ca fotbalistii nu joaca, iar Hagi este tensionat, finantatorul Iancu are si el probleme cu statul. Inchis la penitenciarul Rahova, Iancu pare sa sprijina in continuare echipa, dar nu stie nimeni ce se va intampla cu el si cu banii pe care statul ii considera negri.

Anchetatorii care se ocupa de dosarul `RAFO` spun ca Iancu a spalat bani prin intermediul clubului de pe Bega, ceea ce face ca situatia sa fie critica pentru club. Se pare ca Hagi ar primi `bani negri` de la clubul banatean, ca de altfel si jucatorii.

Ziarul Cotidianul a publicat un articol in care se spune ca `Procurorii au la dosar cinci sesizari ale Oficiului National de Combatere si Prevenire a Spalarii Banilor care pun in discutie operatiuni financiare in valoare de 3 milioane de dolari. Suma ar fi fost transferata "in conturile mai multor societati comerciale ale fratilor Iancu, printre care si Fotbal Club Universitatea Politehnica Timisoara". Clubul a umflat piata transferurilor din Romania, in calitate de antrenor Hagi avind la dispozitie un buget de 11.000.000 de dolari. Pina acum, nu a cheltuit decit 4,2 milioane de dolari`

Zonker, Redactia Askmen.ro