askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Te accidentezi la Nationala, Federatia plateste

Te accidentezi la Nationala, Federatia plateste

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Argentinianul Maxi Rodriguez s-a accidentat in amicalul disputat de Argentina, miercuri, la Murcia. Mijlocasul argentinian s-a accidentat in debutul partidei, fara a exista un contact cu un adversar, ci pur si simplu din cauza terenului greu pe care s-a jucat meciul.

Maxi a suferit o ruptura la ligamentul incrucisat anterior al genunchiului stang si astazi se va opera la o clinica din Madrid. Din cauza acestei accidentari, argentinianul va sta pe tusa 6 luni si echipa sa de club, Atletico Madrid, va fi lipsita de aportul sau.

Enrique Cerezo, presedintele gruparii din capitala Spaniei, a amenintat Federatia Argentiniana ca va cere despagubiri materiale pentru faptul ca Maxi a suferit aceasta accidentare fiind invoit pentru a evolua pentru echipa nationala a tarii sale. Din partea clubului spaniol a parvenit Federatiei Argentiniene o cerere referitoare la plata de catre argentinieni a salariului lui Maxi in perioada in care el va fi accidentat. Presedintele gruparii madrilene a spus ca absenta lui Maxi "aduce prejudicii clubului, pentru ca Maxi e foarte important pentru noi si ne-a costat multi bani in fiecare an".

Daca asa ceva se va intampla este posibil sa se creeze un precedent periculos si sa apara din ce in ce mai multe conflicte intre cluburi si echipele nationale. Sa nu uitam ca acum cateva zile, Arsene Wenger urla in presa despre cum nu mai respecta nimeni nicio regula si de la nationala pur si simplu vin si iau jucatorul si gata. Cum spunea Wenger, Eriksson era singurul care suna inainte la club.

Mihai Popescu, Editor Askmen.ro

 

Cauta in site