askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Suntem ca si calificati!

Suntem ca si calificati!

2/27863
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Am reusit sa obtinem sambata seara prima victorie din istoria fotbalului impotriva `portocalei mecanice`. Intr-un meci disputat la Constanta, pe o vreme extrem de potrivnica unui meci de fotbal, tricolorii au reusit sa marcheze in minutul 72 prin Dorin Goian, atacantul Stelei. Meciul s-a terminat cu scorul de 1 ¬ 0 in favoarea noastra.

Dupa terminarea celor 90 de minute, jucatorii nationalei au facut un tur de onoare, dupa care au sarbatorit pe teren printr-o hora. Apoi, au servit un pahar de sampanie la hotel, la invitatia predesintelui FRF, Mircea Sandu.

Rezultatul meciului disputat cu nationala Olandei asigura echipei noastre o calificare aproape categorica la Euro 2008, care se va desfasura in Austria si Elvetia.

Romanii nostri nu trebuie decat sa mai castige in meciul de miercuri, 17 octombrie, cu Luxemburgul si in cel din 21 noiembrie cu Albania.

In grupa G, din care face parte nationala, echipa noastra este singura neinvinsa, iar meciul cel mai important care le-a ramas baietilor de jucat este cel cu Bulgaria, de pe 17 noiembrie.

In meciul cu Luxemburgul nu vor putea evolua din cauza suspendarii, Adrian Mutu, Paul Codrea si Banel Nicolita.

Andrei Georgescu, AskMen.ro