askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Stop: Nu aveti voie pe stadion!

Stop: Nu aveti voie pe stadion!

2/27787
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Scriam in editorialul de acum doua zile ca suporterii niciunei echipe nu ar trebui batuti, ci dusi la sectie, amendati si `stampilati` pentru a nu mai putea intra la meciuri pe termen nelimitat. Iata ca asa s-a si intamplat. 11 fani ai lui Dinamo si Farul au primit interdictie pe stadioane pe termen nelimitat. Dintre acestia, 7 sunt dinamovisti. Acest lucru se intampla pentru prima oara in istoria fotbalului romanesc. Daca vor ajunge la stadion, cineva va spune: STOP!

Aceasta masura era logica avand in vedere incidentele sangeroase de la Constanta, dar cred ca a fost si o masura luata chiar la timp...inaintea sfertului de finala al Cupei UEFA care le opune pe Rapid si Steaua. Speram cu totii ca astfel de incidente sa nu se mai repete si sa putem sa ne ducem la stadion impreuna cu sotia si copiii. Eu am fost prima data pe stadion la varsta de 3 ani. Nu pot spune ca imi amintesc ceva, dar am crescut cu aceasta pasiune. Am fost peste tot in tara la meciuri, dar asta pana pe la varsta de 20 de ani, cand am inceput sa nu mai suport aceste trivialitati care se striga si bataile care aveau loc permanent.

Urmaream aseara la TV ce spuneau oamenii despre interdictia care s-a pus la vanzarea de alcool in ziua derby-ului european dintre Rapid si Steaua. O vanzatoare din magazin spunea ca a auzit de asa ceva, dar ea nu poate nici sa goleasca rafturile intregi de bautura si nici sa scoata produsele din cosul clientului, pentru ca asaceva nu se face. Ciudat... Altul spunea ca nu este nici o problema...ca el bea acasa...dupa cum arata la ora interviului cred ca incepuse sa `bage trotil` de cateva zile. In concluzie, exact ce spuneam si in avanpremiera de ieri...oamenii or sa bea acasa, sau in alt sector...si apoi o sa purceada spre stadion.

Zonker , Editor Askmen.ro