askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Steaua, aplecata sub greutatea rezultatelor si asteptarilor

Steaua, aplecata sub greutatea rezultatelor si asteptarilor

2/27809
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Dupa meciul din Cotroceni, din care dupa spusele lui Radoi, au iesit ca din batalia de la Rovine, stelistii au fost indrumati de Olaroiu catre vestiare, prin spatele restaurantului Trattoria Calcio. In acea zona, bucatarii si mai multi angajati ai restaurantului i-au numit pe stelisti `legume` si `muraturi,` cuvinte la care antrenorul Olaroiu si-a adus aminte de `smardoiul` Meme Stoica, vrand parca sa-l copieze.

Se pare ca la Steaua aceste gesturi devin o moda... Olaroiu l-a lovit cu capul in figura pe unul dintre bucatari, iar cand sa continue cu pumnul, acesta s-a oprit in obrazul lui Valentin Salageanu, patronul localului.
Nu numai Oli a facut scandal. Bineinteles ca nu a putut lipsi si `capitanul` Radoi, care a incercat si el, dar fara succes, sa altoiasca pe cineva. Piciorul lui Radoi a nimerit intr-o gura de canal, iar mijlocasul a cazut.
Cand au vazut ce se intampla, ceilalti angajati ai localului au dat fuga in restaurant si s-au incuiat acolo de frica `razboinicilor` legendarului `razboinic al luminii.`
Exact ce spuneam in articolul de dupa tragerea la sorti a semifinalelor Cupei UEFA. Mare minune, Doamne, sa nu ne facem de ras iar in Europa!!!

Zonker, editor Askmen.ro