askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Socul sferturilor, Steaua - Rapid, la Realitatea TV

Socul sferturilor, Steaua - Rapid, la Realitatea TV

2/27807
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00


Returul meciului Rapid - Steaua din sferturile Cupei UEFA va putea fi vizionat in exclusivitate pe Realitatea TV, joi, 6 aprilie, de la ora 20:30.

Drepturile de televizare au fost cumparate contra unei sume record, 200.000 de euro plus TVA, in conditiile in care evenimentul in sine este unicat in istoria fotbalului romanesc.

Tragerea la sorti de la Eindhoven a hotarat ca reprezentantele Romaniei in sferturile Cupei UEFA sa se infrunte pentru un loc in semifinalele competitiei in doua meciuri spectacol: in Giulesti pe 30 martie si pe Stadionul National din cadrul complexului Lia Manoliu pe 6 aprilie.

Realitatea TV a achizitionat drepturile de televizare a partidei retur contra unei sume record in istoria fotbalului romanesc: 200.000 de euro plus TVA.

Partida se va disputa joi, 6 aprilie de la ora 20:30 si va reprezenta o premiera in istoria fotbalului romanesc. Steaua si Rapid s-au calificat in sferturile competitiei dupa ce au eliminat pe Betis Sevilla, respectiv Hamburg in optimi.

Drepturile de televizare pentru partida tur, gazduita in Giulesti de Rapid, nu au fost inca achizitionate. Cele mai importante posturi TV din tara, printre care si Realitatea TV, negociaza in continuare pentru obtinerea acestora.

Sursa: Realitatea TV