askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Sali de judo in Bucuresti

Sali de judo in Bucuresti

3/32509
calendar_month 13 Aug 2015, 00:00
Man up! Spun englezii si stiu ei ce spun. Departe de a pedala pe ideea masculului viteaz si bataus, pe care il demontam saptamana trecuta, e bine sa stii ca un sport iti face tare bine. Nu trebuie sa excelezi la el, sa iti abandonezi slujba si sa mergi la turnee, dar un sport de contact te poate ajuta pe mai multe planuri personale.

In primul rand, faci exercitiu fizic bine coordonat si care iti lucreaza egal diversele grupe de muschi ale corpului; e mai bine ca la sala de forta si, in mod cert, mai distractiv. In al doilea rand, este o metoda de defulare perfecta si sigura; o faci intr-unᅡ mediu controlat, nu pe strada cu diversi. Un sport de contact te mai ajuta la stabilirea echilibrului interior si, foarte important, te disciplineaza in mai multe aspecte ale vietii cotidiene.

Intre sporturile de contact, noi ti-l recomandam pe cel mai defensiv. La urma urmei, daca tot inveti sa faci ceva, invata ceva practic, daca ai probleme noaptea pe strada. Judo este alegerea noastra, un sport cu mare traditie la noi inca de pe vremea comunismului. Existau mai multe sali de judo pentru copii si seniori si nu doar la cluburile cu prestigiu.

Mai jos ti-am facut o lista cu astfel de sali unde sa poti merge si incerca sportul japonezilor. Iar daca te sperie ideea, trebuie sa stii ca Judo inseamna, ad literam ¬calea usoara¬.
Club de judo Bucuresti
Situat in Complexul Lia Manoliu, Bd. Basarabia Nr. 37-39, Sector 2. Este deschis tuturor, nu doar sportivilor, iar antrenamentele sunt de luni pana vineri, dimineata sau seara.
Complexul Sportiv Steaua
Sala de judo este accesibila si celor nelegitimati la club. Ai la dispozitie doua Sali, la Plevnei si la Ghencea si posibilitatea de a te inscrie la club.
Absoluto Fighting Center
Club de diverse sporturi de contact / fitness. Adresa este Piata Bucur, in incinta fabricii Pionierul.
Profesor este Alexandru Grigoras, centura neagra, sportiv al CS Dinamo Bucuresti, campion national si multpliu medaliat.
Complexul Sportiv DINAMO
Club cu mare traditie in judo, localizat central (Sos. Stefan cel Mare nr. 7-9). Este deschis pentru toate categoriile de varsta. Beneficiezi aici si de dotarile multiple ale Parcului Sportiv Dinamo.
Sala Rapid
Poti merge aici pentru initiere in judo. In functie de talent si disponibilitate, poti face si performanta. Sala este pe Calea Giulesti nr. 18, langa podul Grant.