askmen.ro  »  Hobby  »  Sport  »  Raul Gonzalez - Istorie pentru Real Madrid

Raul Gonzalez - Istorie pentru Real Madrid

calendar_month 13 Aug 2015, 00:00

Pe 29 Octombrie 1994, intr-un meci impotriva celor de la Zaragoza, Raul Gonzalez Blanco debuta pentru Real Madrid. In poza de dinaintea partidei era chiar langa Ivan Zamorano. Atunci toti il stiau dupa intreg numele, dar acum toata lumea spune atat: Raul. Nu trebuie sa spui mai mult, Raul este suficient. Cel mai prolific marcator al lui Real Madrid si cel mai prolific marcator din istoria Champions League, cu peste 50 de reusite, Raul este unic.

Ii vorbeam unei prietene despre Real Madrid, si la un moment dat am spus ca daca as dori sa dau mana cu cineva de acolo, acela ar fi Raul. La care replica ce a venit a fost de genul: "Care Raul Ca sunt mai multi! Raul Bravo" Nu, draga mea, Raul Raul...Raul Gonzalez. Tipul acela din atac care inscrie multe goluri si care isi saruta verigheta dupa fiecare gol. Poate singurul din lotul lui Real care isi iubeste sotia asa de mult incat ii dedica fiecare reusita, si la fel, poate singurul care este un playboy fara a avea amante si fara a fi burlac.Dupa parerea mea cel mai reprezentativ jucator al lui Real Madrid, si unul din cei mai iubiti din nationala Spaniei, Raul a fost mereu un profesionist. Un joc asupra caruia Raul isi pune amprenta este unul superb. Ma uitam pe internet si imi aduceam aminte cum urmaream mereu meciurile lui Real, asteptand ca Raul sa marcheze. Si sincer va spun, si poate unii dintre voi pot sa confirme, ca nu cred ca Raul sa fi marcat vreodata un gol urat. Toate au fost reusite de exceptie.

Sunt roman si tin maine cu Steaua. Pe de alta parte, mi-as dori sa il vad in teren pe Raul. Beckham, Van Nistelrooy, Ronaldo, Cassano sau Robinho nu au fost aici cand s-a nascut Realul. Un produs 100% al Realului, ca si portarul extrem de iubit de suporteri, Iker Casillas, Raul este poate mai iubit decat era pe vremuri Hierro.

Pe 5 noiembrie 2006 se implinesc 12 ani de cand Raul a marcat prima oara pentru Real Madrid, si asta chiar intr-un meci impotriva rivalei Atletico Madrid. Imi doresc pentru maine victoria Stelei, dar si un gol marcat de Raul. Cine se pricepe la fotbal si urmareste cu placere acest sport, nu are cum sa nu ma inteleaga.

Mihai Popescu, Editor Askmen.ro

 

Cauta in site